USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У галереї LvivArt виставляються «Подвійні метаморфози» від лучанки та закарпатця

15 Квітня 2009 18:18
З 14 квітня до 5 травня у  галереї LvivArt відбувається виставка «Подвійні метаморфози» від Юлії Фадєєвої (малярство) та Сергія Сідуна (світлини). Про це 15 повідомляють  квітня «Волинські Новини».
«Краса і неповторність кожної квітки заслуговує на продовження, якщо не на вічність, то принаймні на роки споглядання», – зазначають митці.
«У наших силах здійснити нове перетворення квітів. Фотографуючи «мертву» квітку, ми даруємо їй не продовжене, а зовсім нове життя. Абсолютно інакшу історію. Даємо можливість глядачеві знайти свій «кут зору», написати свою розповідь….», – говорять вони.
Довідово:
Юлія Фадєєва народилася в 1975 році в місті Луцьку. З 1992 по 1995 навчалася в Рівненському Державному інституті культури на кафедрі українознавства. Не закінчивши в 1996 році вступила до Львівської Академії Мистецтв на кафедру художнього текстилю.
Захистила дипломну роботу «Колекція розписного одягу «Жінка-квітка» в 2002 році. Продовжує працювати в різноманітних текстильних та живописних техніках.
Виставки: 1997 – виставка організована Студентським братством в Львові (Палац мистецтв) 2000 – міжВУЗівська виставка в Києві 2006 – виставка печворку в «Українському домі» (Київ). 2007 – весняна виставка від Спілки художників в Будинку художників (Київ)  – біенале міні текстилю «Льон» (Вільнюс, Клайпеда) – виставка «Дай п’ять» присвячена п’ятій річниці закінчення Львівської Академії Мистецтв (Львів, Палац мистецтв) – Всеукраїнський текстильний тріенале (Київ) – Осінній салон (Львів, Палац мистецтв) – «Чи вірите ви в ангелів?» (Львів, арт-салон «Сливка») 2008 – персональна виставка живопису «Квінтесенція» (Львів, арт – салон «Сливка») – тематична виставка до 8 березня – «Жінки для жінок».Львів – спільна виставка «Магія купала».
(Львів,арт – салон «Сливка») – виставка «Декілька років по тому» (Івано-Франківськ, художній музей) – різдвяна виставка від Спілки художників в Будинку художників (Київ) – «Зимова феєрія» (Львів, арт-салон «Сливка»)
Сергій Сідун народився в 1979 році в селі Худльово, що на Закарпатті. 1994 – 2000 – коледж декоративно – ужиткового мистецтва імені Бокшая ( кафедра дерева) 2000 – 2002 – Львівська Академія Мистецтв (кафедра дерева) Живе і працює у Львові. Фотографією займається з юних літ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus