USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У лавах волинської санепідслужби – понад тисяча працівників

13 Жовтня 2008 14:25
Інфекціям на Волині протистоїть більш ніж тисяча фахівців, які трудяться у лавах санітарно-епідеміологічної служби області. Про це 13 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
В санепідустановах області, за повідомленням прес-служби облСЕС, трудиться приблизно 1160 працівників, у тому числі 237 лікарів та фахівців із вищою освітою, 547 фахівців із середньою медичною освітою.
 
Санепідслужба зберегла кадровий потенціал і професійний рівень. Професійна підготовка та раціональне використання кадрів є головними чинниками, що впливають на якість заходів, що здійснюються в області.
 
Серед лікарів троє (Анатолій Зимовін, Микола Яцина, Т.Мацюк) мають почесне звання «Заслужений лікар України», один – кандидат медичних наук (головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко), один – середній медпрацівник (І.Деркач) – «Заслужений працівник охорони здоров’я України».
 
Довідково:
 
12 жовтня працівники санепідстанцій України відзначили  професійне свято. «ВН» вітають працівників волинських санепідустанов і зичать усіляких гараздів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
камынь Показати IP 13 Грудня 2012 20:31
У Волинській Облсес швидше буде уже половина працівників. Про те усі вони пройшли через руки які нічого не беруть пані Янко. К-Каширська райсес де-факто не легітимна. Керівник цієї райсес ніякого відношення до новоприйнятих працівників не має оскільки приймають на роботу або голова адміністрації Вовк І.І., або прокурор або Янко. До честі або безчестя голови суду не послухали а відправляли все-таки до Луцька.
камынь Показати IP 13 Грудня 2012 20:33
Модератор Ви сатрап. Вільне слово Вас не стосується

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus