USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У лучан зміцнів імунітет?

23 Вересня 2008 16:11
Наразі в обласному центрі Волині, незважаючи на тривалу негоду, не спостерігається підвищеної захворюваності на грип. Про це 23 вересня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міськради Федір Кошель.
 
За словами пана Кошеля, у Луцьку ситуація із захворюванням на грип – під контролем. Хоч і спостерігається незначне збільшення хворих, – додав він. Щодо початку вакцинації, то головний медик Луцька сказав, що «це справа суто добровільна і кожна людина повинна сама вирішувати, робити її чи ні».
 
Окрім того, за словами Федора Кошеля, проводити щеплення треба за 2-3 місяці до початку можливої епідемії. А наразі ще точно не відомо, який вірус грипу буде найпоширенішим цього року. Тому робити вакцинацію поки зарано, – наголосив він. Купити ж вакцину можна у будь якій аптеці. Її ціна – від 50 до 100 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus