USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку борг по зарплаті майже досягнув 5,5 мільйона гривень

24 Лютого 2009 10:29
Станом на 20 лютого заборгованість по заробітній платі в Луцьку становила понад 5,46 мільйона гривень. Про це під час апаратної наради в луцькій мерії сьогодні, 24 лютого, розповів заступник міського голови Петро Гоцалюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Гоцалюка, найбільше (понад 700 тисяч гривень) своїм працівникам заборгував Луцький картонно-руберойдовий комбінат. Саме тому минулого тижня на цьому заводі відбувся страйк, – зазначив заступник градоначальника.
Також сотнями тисяч гривень вимірюється обсяг заборгованості із платні в будівельних організаціях Луцька. Петро Гоцалюк констатував, що ці підприємства – приватної форми власності, тож напряму на них мерія впливати не може.
Тому міська влада повинна шукати інших виходів із ситуації. Наприклад, допомогти цим компаніям віднайти додаткові кредитні ресурси.
Нагадаємо, що на Волині понад 60 економічно активних підприємств заборгували майже 14,1 мільйона гривень зарплатні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus