USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку перейменують ще й вулицю На Таборищі?

25 Березня 2009 11:26
Мешканці вулиці На Таборищі, що в обласному центрі Волині, висловили бажання перейменувати свою вулицю на Таборову Гірку. Про це під час депутатського запиту озвучив обранець громади Іван Смоленг (УНП), – інформує репортер «Волинських Новин».
Перейменувати вулицю На Таборищі на Таборову Гірку хочуть самі мешканці, – сказав пан Смоленг. Це питання майже не викликало дискусій, лише Луцький міський голова Богдан Шиба висловився, що «це давня назва вулиці».
Все ж, 29-ма голосами депутатський корпус підтримав запит пана Смоленга і погодив створити у міськраді комісію, що детальніше вивчить це питання.
Окрім того, луцьких депутатів турбували ремонти доріг, ліквідація несанкціонованої торгівлі спиртним та тютюновими виробами, очистка Центрального парку, робота перукарні «Конвалія», яка повинна надавати пільговикам, зокрема ветеранам, безкоштовні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 15:37
... на ... менять - только время терять :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus