USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку вчаться працювати з молоддю, схильною до правопорушень

14 Квітня 2009 18:01
Працівників Луцького міськвідділу кримінально-виконавчої інспекції управління Держдепартаменту України з питань виконання покарань навчають психологічним аспектам роботи з неповнолітніми та молоддю, схильними до протиправної поведінки. Про це 14 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Метою відповідного семінару-практикуму, організованого міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільної з Луцьким МВ КВІ, є підвищення ефективності роботи з неповнолітніми та молоддю, які засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.
Начальник Луцького міськвідділу кримінально-виконавчої інспекції управління Держдепартаменту України з питань виконання покарань Ольга Захарчук розповіла, що в Україні зараз впроваджують альтернативні позбавленню волі види покарань, зокрема – неоплачувані громадські роботи.
Окрім того, начальник відділу соціальної роботи Луцького центру соціальних служб, психолог Сусанна Новосад проаналізувала мікросоціальні та особистісні чинники формування протиправної поведінки людини. Вона ознайомила присутніх із технологією соціальної реабілітації такої категорії неповнолітніх та молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus