USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинських школах введуть уроки християнської етики?

15 Квітня 2009 17:50
Волинська обласна рада під час сесії 15 квітня спромоглася ухвалити чотири рішення, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Депутати після обговорення взяли за основу проект рішення з питання «Про стан дотримання в області чинного законодавства у сфері захисту суспільної моралі». У ньому йдеться, що РДА та органи місцевого самоврядування на Волині мають не допускати скорочення позашкільних закладів, зменшення видатків на культуру, спорт, заходи з молодіжної політики. Волинська облрада зокрема пропонує двом найбільшим волинським телерадіокомпаніям розглянути можливість запровадження циклу телепрограм та радіопрограм на тему суспільної моралі. Депутати Волиньради також ухвалили звернення до своїх колег із Верховної Ради щодо вдосконалення законодавства у сфері захисту суспільної моралі.
 
До проекту рішення, взятого за основу, волинські депутати внесли низку змін та доповнень. Всі з них були підтримані депутатським корпусом облради. Зокрема, депутат Віктор Шумський запропонував полегшити процедуру надання релігійним організаціям земельних ділянок та приміщень. Крім того, пан Шумський вважає, що у волинських школах потрібно ввести уроки християнської етики.
 
Волиньрада ухвалила зміни до обласного бюджету на 2009 рік. Зокрема, збільшили фінансування видатків на знищення заборонених та непридатних пестицидів. Кошти цільової субвенції з Львівського обласного бюджету спрямували на фінансування Волинської обласної психіатричної лікарні №2.
 
Волинська облрада затвердила і Порядок надання та використання коштів обласного бюджету, які спрямовуватимуться на будівництво, реконструкцію, ремонт й утримання комунальних доріг. Бюджетні кошти першочергово спрямовуватимуться на фінансування витрат щодо тих доріг комунальної власності, які перебувають в аварійному стані або суміщаються з автодорогами загального користування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 16 Квітня 2009 09:47
А що останні два абзаци мають спільного з заголовком про християнську мораль? :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus