USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ворончинській сільраді – майже чотири десятки матерів-героїнь?

28 Серпня 2008 17:23

Під час доповіді на засіданні колегії Рожищенської РДА голова Ворончинської сільської ради Микола Касянчук зазначив, що у підопічних йому селах проживає майже чотири десятки жінок, що заслуговують називатися матерями-героїнями. Про це інформує 28 серпня репортер «Волинських Новин».
Як наголосив голова Ворончинської сільради, «відповідно до розпорядження Президента України Віктора Ющенка», жінкам, що виховують більш ніж п’ять дітей, присвоюють почесне звання «Мати-героїня» та нагороджують орденами. А на території його сільради на це претендують 37 жінок.
Окрім цього, актуальною проблемою є функціонування дитячого садочку.  «Наразі ми маємо два будинки, які  могли б слугувати для такого закладу, але на їх облаштування потрібні кошти», – наголосив пан Касянчук.  За підрахунками спеціалістів, на це необхідно 50 тисяч гривень. Ворончинська сільрада, зазначив промовець, цієї суми не має.
Довідково:
До Ворончинської сільської ради належать село Ворончин (194 житлових будинки, 26 із яких пустує) та село Студин (86 житлових будинків, 14 із яких пустує). Загальна територія сільради – 3801 гектар, населення – 845 чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus