USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Україна стала третьою в медальному заліку на Європейських іграх-2023

3 Липня 2023 15:22
У неділю, 2 липня, у Польщі завершилися ІІІ Європейські ігри-2023. Національна збірна команда України зайняла третю позицію в медальному заліку серед 48 країн-учасників. На цих змаганнях українці вибороли 41 медаль: 21 золоту, 12 срібних та 8 бронзових.

Про це інформують у пресслужбі Національного олімпійського комітету.

На Церемонії закриття найпрестижнішого мультиспортивного форуму континенту віцечемпіон ІІІ Європейських ігор, кікбоксер Тимур Бриков проніс Державний прапор України.
Зазначимо, що в рамках проведення ІІІ Європейських ігор пройшли і чемпіонати Європи, а також, окрім нагород, у Кракові розігрувалися ліцензії на літню Олімпіаду-2024.

Читати ще: Молодіжна збірна України з футболу вперше в історії потрапила на Олімпійські ігри

Українці Олена Костевич (кульова стрільба), Олександр Хижняк (бокс) та Олександр Товкай (сучасне п’ятиборство) вибороли три ліцензії на Олімпійській ігри у Парижі.
Додамо, що перше місце посіла Італія зі 100 медалями, друге – Іспанія (57).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus