USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна закрила ще 10 пунктів пропуску на кордоні, серед них – Устилуг

15 Квітня 2020 14:03
Кабінет міністрів України тимчасово закрив ще 10 пунктів пропуску на кордоні з Польщею, Румунією, Молдовою через карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Таке рішення уряд ухвалив на засіданні 15 квітня. Як пояснив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання, на цих КПП вже зменшився потік українців. Тому, за його словами, на час карантину, їх можна закривати, пише Обозреватель.

«Фактично закриваємо +10 пунктів пропуску на кордоні, щоб мінімізувати повідомлення. Там вже максимально знизився потік наших громадян. Ці пункти пропуску можна закривати на час проведення карантинних заходів», – зазначив Шмигаль.

Йдеться про КПП Устилуг, Смільниця, Грушів, Угринів, Солотвино, Кельменці, Бронниця, Сокиряни, Паланка, Нові Трояни.

Також ввели заборону на переміщення більше двох осіб разом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus