USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

В оточенні Путіна вважають вторгнення РФ в Україну катастрофічною помилкою, – ЗМІ

20 Квітня 2022 17:22
Деякі члени путінської еліти в уряді та на державних підприємствах вважають, що вторгнення російських військ в Україну було катастрофічною помилкою, яка поверне країну назад на роки.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на десяток співрозмовників, обізнаних із ситуацією, передає Укрінформ.

За словами представників еліти з оточення президента РФ, вони наразі не вбачають, що Путін змінить свій поточний курс.

Ба більше, Путін відкинув спроби інших чиновників попередити його про катастрофічні економічні та політичні наслідки, які нависли над країною в результаті західних санкцій.

Водночас, частина з топ-інсайдерів нарешті збагнула, що прагнення Путіна продовжити вторгнення загрожує Росії роками ізоляції та посиленням напруженості, через які її економіка постраждає, її безпека буде скомпрометована, а її глобальний вплив зруйновано.

Зазначається, що наразі лише кілька бізнесменів-магнатів зробили завуальовані заяви, ставлячи під сумнів стратегію кремля в Україні, але багато потужних гравців ще занадто бояться репресій щодо людей з іншою точкою зору, щоб публічно висловлювати свої думки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиняка Показати IP 20 Квітня 2022 17:30
Все вірно, і так помиляються вони ще із 2014 року, як мінімум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus