USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні можуть подешевшати квитки на автобуси

28 Липня 2015 17:50
Вартість проїзду на автобусах хочуть знизити за рахунок встановлення єдиного фіксованого збору з автостанцій в одну гривню.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

Зокрема, Міністерство інфраструктури оприлюднило проект наказу "Про внесення змін до Порядку регулювання діяльності автостанцій".

Згідно з ним планується знизити автостанційний збір для всіх автостанцій до фіксованої суми у розмірі 1 гривні з квитка.

"Це зменшить вартість проїзду для пасажирів та суттєво підвищить рентабельність перевезень. Також це сприятиме розвитку сервісу на автостанціях, так як вони будуть змушені пропонувати кращі послуги і боротися за споживача, замість того, щоб збирати обов’язкову плату з кожного пасажира для наповнення свого бюджету", - зазначають в міністерстві.

В Мінінфраструктури пояснюють, що пасажири все частіше замість придбання квитків у касах автостанцій користуються можливістю одразу придбати та оформити квитки в онлайн- режимі на веб-сайті перевізника.

"Запровадження фіксованого тарифу в розмірі однієї гривні дасть можливість покривати витрати автостанції за надання послуг з друкування квитків у тих місцевостях, де пасажир не має змоги через різні обставини скористатися послугами Інтернету (сільська місцевість). Але при цьому запровадження фіксованого тарифу автостанційного збору не забороняє суб’єктам автостанційних послуг надавати їх пасажирам на ринкових умовах з відповідним рівнем і якістю, а також пропонувати інші можливі платні послуги", - пояснюють в міністерстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мінінфраструктури планує низку реформ в портовій галузі для збільшення надходжень в бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus