USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«В нашому земному житті людина, що робить – то робить собі», – владика Ніфонт. ФОТО

6 Березня 2009 09:49
Закінчення канону преподобного Андрія Крітського митрополит Ніфонт прочитав у тимчасовому храмі Всіх святих землі Волинської. Про це 6 березня інформують «Волинські Новин».
 
За повідомленням прес-служби Волинської єпархії УПЦ (МП), керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт у середу та четвер першого тижня  Великого посту за вечірнім богослужіння прочитав дві частини  канону преподобного Андрія Крітського. Служби відбувалися в тимчасовому храмі Всіх святих землі Волинської на 33-у кварталі міста Луцька, де будується майбутній кафедральний собор. Після кожного богослужіння митрополит очолював заупокійну літію.
 
Також на кожній службі владика Ніфонт виголошував проповіді, в яких закликав присутніх до виконання заповідей Божих. «В нашому земному житті людина, що робить – то робить собі. Робить добро людям – значить, робить добро собі, робить злі вчинки – робить зло, однозначно, собі. Тому православним християнам важливо в дні посту творити добрі діла, щоб достойно приступати до Сповіді та Причастя», – заважив митрополит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 13:15
Для редакции. Похоже, "Волынские новости" становятся рупором УПЦ МП. Непонятна редакционная политика: есть информация, кто убит, сгорел, попал под машину, есть информация, что и когда отслужил владыка Нифонт, есть информация официальная. Церковно-желто-официальная пресса. Странно как-то.
Щирий Показати IP 6 Березня 2009 15:25
Анонім 6 березня, 13:15 Шо це було?
Щирий Показати IP 6 Березня 2009 16:47
Анонім 6 березня, 13:15 Шо це було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus