USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Валентина Толкунова вдруге бореться за життя

18 Січня 2010 17:36
Співачка госпіталізована в медичний центр, де проходить курс хіміотерапії.
Знаменита народна співачка Валентина Толкунова госпіталізована в спеціалізовану клініку, де проходить курс хіміотерапії. Наслідки тяжкої недуги, з якою вона бореться вже декілька років, наздогнали артистку – стався рецидив хвороби.
Три роки тому співачка перенесла складну операцію, після неї швидко пішла на поправку і майже відразу повернулася до гастрольного життя. Але зараз їй знову довелося лягти в лікарню – наполягли медики. Толкуновій створили найкращі умови, у віп-палаті з нею постійно знаходиться її помічниця Люба, – пише газета «Твой День».
Валентина Толкунова не втрачає надії і не падає духом. Всіх рідних, друзів і колег, які переживають за її здоров\'я, артистка запевняє: відчуває вона себе прекрасно і просто лягла на обстеження.
Син співачки, 29-річний Микола, на прохання матері до останнього заперечував, що у неї виникли труднощі зі здоров\'ям: артистка не хотіла, аби численні шанувальники її таланту зайвий раз переживали. Про те, що довелося пережити Валентині, знала лише її сім\'я і найближчі друзі.
«Валя ретельно приховувала свою хворобу і ніколи не скаржилася на здоров\'ї», - розповів Лев Лещенко, з яким артистка дружить ось вже багато років.
Про важку недугу колеги не знала і Надія Бабкіна: «Вона ніколи не стогнала і не нила. Валентина – людина стримана, вона не кричить про свою біду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus