USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вбивство Кирила Тлявова: відомо, хто здійснив постріл

5 Листопада 2019 17:43
Слідчі Державного бюро розслідувань з’ясували обставини, за яких було вбито 5-річного Кирила Тлявова. Винуватцям оголошено про підозри. Про це заявив голова ДБР Роман Труба, інформує УП.

"О 15:36 Інспектор поліції вистрелив по мішені, яка знаходилася на траєкторії між двома будинками. Куля пролетіла 52 метри, вцілила у вершину каменя, здійснила рикошет, пролетіла ще 33 метри і влучила в голову хлопчика", - заявив Труба.

Він підкреслив, що двоє підозрюваних правохоронці, а тому вони добре володіли технікою безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю. Кожен з них знав, що місцевість прострілюється і на відстані пострілу можуть перебувати люди, але вони заздалегідь підготували мішені, по яких стріляли.

При цьому голова ДБР повідомив, що зброю так і не знайшли. Але, за його словами, результати експертиз свідчать що дитина була вбита кулею випущеною зі зброї з відстані 80 метрів.

За словами Труби інспектору поліції оголошено підозру у вбивстві, вчиненому через необережність. Окрім цього всім чотирьом учасникам оголошено остаточні підозри в грубому порушенні громадського порядку, вчиненому групою осіб з використанням вогнепальної зброї, а також в зберіганні вогнепальної зброї та боєприпасів.

Серед усіх фігурантів справи єдиним підозрюваним, який мав посаду інспектора поліції, є Іван Приходько.

Нагадаємо, 1 червня п'ятирічний хлопчик із Переяслав-Хмельницького Кирило Тлявов потрапив у реанімацію з пораненням голови, яке він отримав у дворі за місцем проживання в результаті випадкового пострілу. Пізніше стало відомо, що до інциденту причетні двоє працівників поліції.

Хлопчик перебував у вкрай важкому стані. 3 червня дитина померла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ага Показати IP 5 Листопада 2019 17:53
Картина маслом! Виноват и не виноват! а ребенок погиб из -за пьных развлечений.
Народна прокуратура Показати IP 5 Листопада 2019 18:45
Кожному нормальному юристу відразу було зрозуміло, що це вбивство з необережності. Лише недолугий Труба і прокурор у провадженні, на догоду юрбі, стверджували, що вбивство було умисним.
Несудимий Показати IP 5 Листопада 2019 19:08
Вбивство є вбивство. Вбивця мусить сидіти. Обов'язково.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus