USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Суд оголосив вирок у справі вбивства 5-річного Кирила Тлявова, прокуратура оскаржуватиме

25 Травня 2023 10:33
Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд визнав винним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова поліцейського Івана Приходька і засудив його до 4 років позбавлення волі з урахуванням терміну перебування під вартою. Приходько вже відсидів в СІЗО 3,5 року.

Про це повідомляє Суспільне.

Чотири роки позбавлення волі за неумисне вбивство призначили колишньому поліцейському Івану Приходьку. Суд також ухвалив врахувати його строк перебування під вартою і врахувати за позбавлення волі.

Читати ще: Двоє експоліцейських, які зґвалтували жінку в Кагарлику, відсидять 11 років у тюрмі

Згідно з рішенням суду, з Приходька на користь держави стягнуть понад 135 тисяч гривень.

Також він має сплатити мільйон гривень моральної шкоди родичам загиблого хлопчика: батькам Кирила – 800 тисяч гривень, бабусі – 200 тис. грн.

Іншому правоохоронцю Володимиру Петровцю суд призначив випробувальний термін на 2 роки за збереження патронів.

Ще двох фігурантів справи – Дмитра Кривошея та сина Володимира Петровця, який на момент скоєння злочину був неповнолітнім, суд виправдав.

Як повідомив Офіс генпрокурора, прокуратура Київщини оскаржуватиме вирок суду.

Прокуратура запевняє, що вживатиме всіх заходів для забезпечення справедливого і невідворотного покарання винних у вчиненні злочину.

Нагадаємо, 1 червня 2019 року п'ятирічний хлопчик із Переяслав-Хмельницького Кирило Тлявов потрапив у реанімацію з пораненням голови, яке він отримав у дворі за місцем проживання в результаті випадкового пострілу. Пізніше стало відомо, що до інциденту причетні двоє працівників поліції.

Хлопчик перебував у вкрай важкому стані. 3 червня дитина померла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тьфу на вас Показати IP 25 Травня 2023 11:52
козли вбили невинну дитину і вбивць фактично не покарали по справедливості. хіба це суд? позорне судилище по відмазуванню оборотнів в погонах! Цих суддів на Небесах ще Верховний Божий Суд буде Судити від якого ні за які застави і гроші не відкупляться ці ганебні суддішки!
Макс Показати IP 25 Травня 2023 15:43
Вбивць скоро випустять згідно закону Савченко під час слідства 1 рік йде за 2, тобто 2019 - 2023 це 4 роки помножити на 2р. = 8 років вже зараховано , а тепер 11 - 8 = 3 роки ув'язнення. Яка країна таке й правосуддя ...
... до Макс Показати IP 25 Травня 2023 16:31
ці ганебні недо-судді теж продажні вбивці і над ними ще буде Істинний Непідкупний Суд Божий і пекло їх майбутнє!
Ще не зовсім свідоми Показати IP 25 Травня 2023 20:11
Які Всеволоди Князі - такі і суди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus