USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вершина цинізму: Лукашенко, який дозволив Путіну бомбити Україну, побажав українцям «мирного неба»

24 Серпня 2022 09:28
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, який дозволив президенту РФ Володимиру Путіну бомбити Україну зі своєї території, привітав українців із Днем Незалежності.

Диктатор побажав українцям «мирного неба», а також «мужності, сили та успіхів у відновленні гідного життя». Привітання 24 серпня опублікували на сайті Лукашенка, передає ТСН.

«Переконаний, що сьогоднішні протиріччя не зможуть зруйнувати багатовіковий фундамент щирих добросусідських відносин між народами двох країн. Білорусь і надалі продовжуватиме виступати за збереження злагоди, розвиток дружніх взаємоповажних контактів на всіх рівнях», – сказав «президент» Білорусі.

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов відповів, чи вступить Білорусь у війну проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 24 Серпня 2022 10:43
Шкода що ми не можемо білорусів привітати з їхнім святом незалежності...бо а ні вони не незалежні, а не вільні. Були раби, рабами і осталися. І запхай собі в певне місце свої вітання підстилка путінська.
Просто Показати IP 24 Серпня 2022 14:16
Таракан, якби ти по кацапам вдарив, оце було б привітання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus