USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Від монетарної політики Гонтаревої Україна втратила 500 мільярдів, - експерт

14 Квітня 2017 08:44
Протягом всіх трьох років діяльність Нацбанку України отримувала низькі оцінки від незалежних експертів.

Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» сказав голова Ради асоціації українських банків Станіслав Аржевітін, передає ТСН.

За його словами, від монетарної політики, яку очолювала голова НБУ Валерія Гонтарева, було завдано збитків на 500 млрд грн – сюди входять втрати для державного бюджету, для суспільства і в цілому для країни.

Читати ще: Чому Гонтарева втікає з НБУ? Думка

Аржевітін також назвав «критичними» цифри щодо боргової залежності України.
Нагадаємо, Гонтарева подала заяву про звільнення від 10 травня президенту України Петру Порошенку.

Як заявляв раніше екс-міністр економіки Володимир Лановий,за три роки управління Національним банком України Валерією Гонтаревою позитивних змін в економіці країни немає. Разом з тим, є підозри, що Гонтарева може покинути Україну через кримінальне переслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що серед кандидатів на посаду глави НБУ – екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, голова правління націоналізованого "Приватбанку" Олександр Шлапак і третій президент України Віктор Ющенко. Яценюк уже встиг заявити, що не претендує на посаду голови Національного банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор луцький Показати IP 14 Квітня 2017 09:24
Призначивши на посаду головою НБУ ,,ці руки нічого не брали",президент харкне в лице всім громадянам України.
уКРАЇНЕЦЬ Показати IP 14 Квітня 2017 10:43
Коли вже за провали в роботі наші слуги та чиновники будуть відповідати матеріально...Бо коли простий роботяга щось зіпсував чи не зробив то з нього відразу все вирахують , утримають. А тут зарплата така що дехто за 10 років стільки не заробить, такі ж премії собі нараховують і нанісши збитків на 500 млрд гривень от так просто "у відставку"...Та залишити тільки одні труси їй і найближчим родичам і тільки тоді у відставку... І працювати, байдуже де, поки не покриє нанесені збитки...
Бо Показати IP 14 Квітня 2017 10:45
Пока цари на троне, с царами все в ладу. Царя никто не тронет, пока он на виду. И только царь уходити, и подпевалы все изяны в нем находят, как сало в колбасе. АІ де ж раніше ви були, умнікі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus