USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Волиньбаскет» не встояв у Запоріжжі

16 Жовтня 2016 23:01
Після поразки у Дніпрі наступним суперником лучан у вітчизняній Суперлізі став сусідній БК «Запоріжжя-ZOG». Лучани більшу частину гри успішно протистояли напору господарів, але у підсумку поступились з результатом — 81:63 (12:18, 29:19, 14:13, 26:13)

Більш інтенсивно та наполегливо розпочали зустріч гості. У першій чверті у складі лучан особливо активні були центровий Артем Чемякін та розігруючий Сергій Алфьоров. До слова, обидва мають причетність до запорізького баскетболу — 12:18.

Зі старту другої 20-хвилинки господарі відновили паритет — 22:22. Далі розпочались «гойдалки» в рахунку. У «козаків» найбільше «засвітились» Макс Конате, Олександр Рибалко та Павло Буренко.

Третя чверть за розвитком подій нагадувала попередню: лучани аж ніяк не хотіли поступатися, тричі встановлювали рівновагу й навіть вели в рахунку — 41:43. Однак перед останньою перервою Буренко і Конате створили відрив у п’ять пунктів — 55:50.

У заключній чверті господарі зуміли дотиснути волинян — 81:63.

«Запоріжжя заслужено перемогло. Ми не впоралися з декількома гравцями суперника. Можливо, моя помилка, що не допустив в середині гри молодь, якраз на останніх хвилинах гри нам не вистачало свіжості. Ну катастрофічна у нас ситуація з дальніми кидками, дуже низький відсоток. Нам не вистачає в ротацію досвідчених гравців», — прокоментував поразку своєї команди головний тренер «Волиньбаскета» Дмитро Чайковський.

Найкращим снайпером матчу став запоріжанин Макс Конате. Він продемонстрував шикарну гру в атаці, набравши 27 очок і зробивши 8 підбирань. Вдало асистував йому розігруючий Павло Буренко, який встиг не тільки набрати 20 очок, а й зробити 6 підбирань, 5 передач і 5 разів перехопити м'яч у суперника. У лучан «дабл-дабл» оформив Атрем Чемякін (21 очко + 13 підбирань).

«У Луцька основу команди складають професійні гравці. Було видно, що команда добре підготовлена, тому ми налаштовувалися на боротьбу. Перші три чверті у нас не все виходило. Добре, що гравці прислухались до моїх настанов у кінці зустрічі», - розповів наставник запоріжан Дмитро Щиглінський.

У турнірній таблиці «хрестоносці» з однією перемогою займають передостаннє 10 місце.

Наступний матч лучани зіграють в Одесі у середу, 19 жовтня, проти місцевої «Біпи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вболівальник Показати IP 18 Жовтня 2016 15:17
ЖАЛЬ. Дуже чекаю побачити команду в домашніх іграх. Гру показують.місцями непогану. Хлопцям потрібна підтримка. Волиньбаскет вперед.
ПоГаз Показати IP 18 Жовтня 2016 22:35
Волиньбаскет чемпіон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus