USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян просять інформувати про нечесних прокурорів, злочини і хабарі

22 Листопада 2016 12:13
Мешканців краю закликають активніше інформувати про злочини Консультативну раду при прокуратурі області.

Про це стало відомо під час брифінгу представників ради 21 листопада.

Так, голова Консультативної ради Григорій Остров повідомив, що новий склад цього дорадчо-консультативного органу при прокуратурі сформувався в травні цього року з числа громадських організацій. За цей час провели 9 засідань, на ім’я прокурора направили більше 20 звернень. Тож він закликав волинян активніше звертатися до них.

«Всі справи, які ми розглядаємо, надходять напряму до прокурора, тож ми закликаємо бути активними і повідомляти про злочини. Якщо володієте інформацією - повідомляйте, не бійтеся. Наша сторінка є у Фейсбуці, є електрона скринька, інформацію можна передати через членів Консультативної ради власноруч, можна і анонімно. Ані прокурор області, ані керівник СБУ, ані очільник Нацполіції не володіють ситуацією на 100%. Не вірю, що в нас криміногенна ситуація спокійна, що чиновники не беруть хабарі», - закликав Григорій Остров.

Крім того, в області є представник комісії Генпрокуратури з перевірки прокурорів на доброчесність – Ярослав Ковальчук. Він також закликав волинян інформувати про нечесних прокурорів, а матеріали про це передаватимуть у Генпрокуратуру. Так, прокурорів перевірятимуть, чи оприлюднили вони правдиві дані у своїй декларації, а також перевірять доброчесність прокурорів і за матеріалами в ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Баран В.М. Показати IP 22 Листопада 2016 12:59
ПОВІДОМЛЯЮ : - якісно перевірте їх статки та їх родичів і рівень життя,з їхніми доходами ... Нехай письмово дадуть пояснення за які шиши все це " нажито " ....???
водій до Баран В.М. Показати IP 22 Листопада 2016 15:39
ну он журналісти повідомляли Вас про доходи і видатки екс прокурора області І ЩО??? Великий пук????? доречі коли просять повідомляти як мінімум кажуьб куди ;) чи в рейсу?
Гузь Показати IP 22 Листопада 2016 14:13
Стріляй кожного другого прокурора-не помилишся
006 до Гузь Показати IP 23 Листопада 2016 10:41
Помилка ,потрібно кожного і не помилися 100%
Ко Показати IP 22 Листопада 2016 15:19
А коли ж черга суддів настане? Вони ж споганили Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus