USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Волиньрада звернеться до уряду щодо перерахунку пенсій військовим пенсіонерам

5 Лютого 2018 16:45
Депутати Волинської обласної ради звернуться до президента, кабміну та Верховної Ради щодо перерахунку та виплати пенсій військовим пенсіонерам.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 5 лютого.

У тексті звернення вказано, що пенсії підлягають перерахунку у зв’язку зі зміною розміру грошового забезпечення для відповідних категорій військовослужбовців.

«Упродовж останніх років органи державної влади України маніпулюють чинним законодавством та ігнорують передбачений перерахунок пенсій військовим різних категорій з урахуванням передбаченого грошового забезпечення… Військовослужбовці очікували, що багаторічний безлад у пенсійному забезпеченні буде припинений і особи, звільнені з військової служби, отримають суттєву матеріальну підтримку від держави», – зазначено у зверненні.

Нагадаємо, нещодавно сотні колишніх офіцерів пікетували будівлю облради, вимагаючи звернутися до президента для вирішення питання військових пенсій.

Звернення мають направити відповідно до рішення, яке ймовірно приймуть на майбутній сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ІВАН Показати IP 5 Лютого 2018 17:23
«Упродовж останніх років органи державної влади України маніпулюють чинним законодавством та ігнорують передбачений перерахунок пенсій військовим різних категорій з урахуванням передбаченого грошового забезпечення… оба , вони це тільки побачили , педрошенківці маніпулюють не тільки законами , вони державу засунули так глубоко що 25 років так ніхто не зробив, і жити "стає ще краще" ,курс долара 28 , ціна солярки за два тижні 2гривні плюс до літра , економічний ріст по барижному

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus