USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волинський, Житомирський та Рівненський напрямки посилять загородженнями: у ЗСУ завершили перевірку оборони півночі

10 Липня 2023 15:58
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв завершив перевірку українських оборонних спроможностей Північної операційної зони в межах Житомирського, Рівненського та Волинських напрямків. Адміністраціям та нашим воїнам визначені завдання щодо покращення оборонних рубежів та позицій.

Про це Сергій Наєв повідомив у Фейсбуці.

За його словами, незабаром загрозливі напрямки будуть більш міцно прикриті відповідними інженерними загородженнями.

Читати ще: Мінування та рови: як від Волині до Чернігова укріплюють кордон із Білоруссю

«Розпочато тренування наших воїнів у різних ситуаціях. Ця робота буде планово тривати й надалі. Будуть посилені озброєнням і військовою технікою ті підрозділи, які виконують завдання безпосередньо вздовж державного кордону.

Оборона буде зміцнена. І ми обов’язково разом переможемо!» – написав Наєв.
Нагадаємо, 5 липня генерал-лейтенант Сергій Наєв разом із головою Волинської ОВА Юрієм Погуляйком проінспектував північний рубіж області.

30 червня Ставка верховного головнокомандувача доручила головнокомандувачу Збройних сил Валерію Залужному та командувачу «Півночі» посилити північний напрямок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus