USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський адмінсуд розглядатиме, чи виконував Генпрокурор судову ухвалу?

17 Березня 2009 12:26
У судовому засіданні за позовом волинянки Галини Артюшенко та її сина Олександра Артюшенка до Генерального прокурора України Олександра Медведька знову оголошено перерву. Цього разу – для того, аби позивачі обґрунтували зміну позовних вимог, – повідомляють «Волинські Новини».
Справу розглядає колегія суддів Волинського окружного адмінсуду під головуванням Віктора Валюха. Галина Артюшенко оголосила клопотання про уточнення позовної заяви.
Якщо раніше вона просила визнати протиправною бездіяльність Генпрокурора при реалізації права громадянки потрапити до нього на особистий прийом, то нині просить також визнати протиправною бездіяльність глави ГПУ при виконанні окремої ухвали Апеляційного суду Одеської області.
Нагадаємо, що Апеляційний суд Одеської області виправдав її сина, незаконно засудженого до 13-ти років тюрми. Окрім того, суд спрямував Генеральному прокурору окрему ухвалу, де йшлося про факти фальсифікації справи.
Аби Галина Артюшенко належним чином обґрунтувала зміну позовних вимог, у судовому засіданні оголошено перерву до 2 квітня.
Ще два клопотання позивачки – про зобов’язання Генпрокурора забезпечити Артюшенкам охороу та допит двох свідків – суд відхилив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
М.Н. Показати IP 19 Березня 2009 16:29
Прокуратура України в глибокому цейтноті. Вона дискредитувала досягнення Помаранчевої революції. Ющенко на прохання ПР залишив Генпрокурора. Так міг зробити тільки "Ю-щ-е-н-к-о"
Микола Дмитренко Показати IP 24 Березня 2009 21:03
Ухвалою від 03.03.2009р окружний адміністративний суд м.Києва відкрив провадження за позовом гр.М.О. Дмитренка від 25.02.2009р про визання бездіяльності Генерального прокурора України О.І.Медведька протиправною. Ухвала суду мені вручена тільки 24.03.2009р.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus