USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як отримати найбільшу знижку: поради професійного шопоголіка

26 Березня 2018 09:00
Як отримати більшу знижку в «мертвий» сезон

Усім добре відомо, що найкращий період для покупок – із листопада по лютий. Шопінг-марафон, як правило, починається в останню п'ятницю листопада, з «Чорної п'ятниці», і завершується в січні-лютому, на Китайський Новий Рік. Однак це не означає, що в «мертвий» для знижок сезон варто відмовити собі в задоволенні поповнити свій гардероб або придбати бажаний гаджет. Досить лише взяти до уваги деякі особливості інтернет-шопінгу.

Знижки вихідного дня



Золоте правило професійних шопоголіків говорить:

покупки в інтернет-магазинах краще здійснювати у вихідні дні. На відміну від стаціонарних магазинів, прибуток яких у вихідні дні збільшується в рази, інтернет-магазини в цей час відчувають гостру нестачу в потенційних покупців. Тому логічно, що онлайн-продавці намагаються залучити клієнта привабливими знижками і додатковими подарунками. Згідно з архівом знижок інтернет-магазину Eldorado.ua, техніку і електроніку в вихідні дні можна придбати з економією до 1000 гривень. Подібної політики дотримуються і інтернет-магазини Rozetka і Repka.

Також, не варто недооцінювати покупки в святкові дні. Наприклад, на Новий рік або День Незалежності ви можете не тільки отримати солідну знижку, а й навіть оформити безкоштовну доставку кур'єром.

Знижки родом із Китаю

Популярним місцем здійснення покупок також є китайські інтернет-магазини. Всі ми не з чуток знаємо про Aliexpress і Gearbest, в яких ми можемо знайти буквально все - від техніки і електроніки до авторської біжутерії. Їхня шалена популярність пов'язана, передусім, із можливістю покупців оформити безкоштовну доставку в Україну, а також використовувати додаткові купони на знижку, які інтернет-магазини висилають своїм передплатникам. Для небажаючих засмічувати свою пошту мільйонами повідомлень існує альтернатива - спеціальні майданчики, які регулярно додають свіжі акції та промокоди.

Однак у покупок в китайських магазинах є свої підводні камені. Наприклад, можуть виникнути труднощі з поверненням товару або його гарантійним обслуговуванням, та й час доставки залишає бажати кращого.

Тематичні розпродажі



Для тих, хто не готовий місяцями чекати посилку з Китаю, існує альтернатива - покупки під час тематичних промо-акцій у вітчизняних магазинах. Як правило, інтернет-магазини під час неофіційних свят, наприклад, на День святого Валентина або на День знань, пропонують великі знижки на тематичні товари. Так, перед Днем знань інтернет переповнений знижками на канцтовари та підручники, а в День всіх закоханих можна придбати парні аромати за півціни. Аби знову не проґавити тематичну розпродаж парфумерії та косметики, варто додати в закладки сторінки — Parfumeria.ua та Yves Rocher. Також не забувайте частіше перевіряти свою електронну пошту: хтозна, може бути ваш улюблений магазин вислав ексклюзивну пропозицію?

Ліквідація складу

Деякі інтернет-магазини регулярно ліквідують свій склад перед новою сезонною закупівлею. Подібний вид розпродажі ви можете зустріти не тільки в інтернет-магазинах одягу та взуття (Lamoda або Answear), але і в магазинах побутової техніки та електроніки. Якщо, оновлюючи гардероб, покупець часто звертає увагу на актуальність моделі і її популярність в новому сезоні, то при покупці дорогої техніки, яка прослужить вірою і правдою кілька років, ці якості відходять на другий план. Ліквідацію складу регулярно проводять такі інтернет-гіпермаркети техніки, як «Дешевше» або Comfy, при цьому в останньому на деякі види товарів діють промокоди на додаткову знижку, завдяки якій можна заощадити до декількох сотень гривень.

Бонусні програми

Все частіше інтернет-магазини пропонують своїм постійним покупцям не тільки знижки, але і участь в програмах лояльності. Так, наприклад, взуттєвий інтернет-магазин Carlo Pazolini пропонує своїм клієнтам оформити клубну картку, завдяки якій розмір знижки буде тільки збільшуватися.

Проте, участь в програмах лояльності не завжди буває вигідним, наприклад, в разі, коли знижки по акціях не підсумовуються. В цьому випадку проаналізувати, що вигідніше - отримати знижку по програмі лояльності, припустимо, в розмірі -5%, або скористатися промокодом для всіх клієнтів, але на більшу знижку -10%.

Отож, економні покупки можна здійснювати цілий рік, достатньо лише грунтовно вивчити асортимент і не лінуватися витратити час на пошук промо-коду на додаткову знижку. Проте, з масштабними покупками все ж рекомендується почекати до настання «гарячого сезону» - Чорної п'ятниці, Кіберпонеділка та і Китайського нового року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цинік Показати IP 26 Березня 2018 12:49
Рекомендую розглядати дану статтю к контексті загального насаджування людям потреби в постійній купівлі всього і всюди. Хто бажає - гугліть "потребля*ство" (не лайка), все давно розписано. Ще дідусь Маркс казав про кризу перевиробництва, коли попит на конкретну річ задоволений і її продажі падають. Для того і робиться формування попиту маркетинговими методами - типу "необхідно міняти смартфон кожного року" чи "сучасна людина має бути в курсі тененцій моди". На цьому заробляють всі (виробники, продавці, фінустанови на кредитах), тільки от споживач тут регулярно в ролі "білки в колесі", жити не завжди встигає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus