USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як зробити ремонт в новобудові й не витратити всі гроші*

16 Листопада 2020 14:43
Що менша готовність квартири до ремонту, то більше грошей і часу доведеться вкласти. Тому зекономивши на купівлі квартири, можна нерідко витратити набагато більше, аніж спершу розраховували. На що треба звертати увагу при виборі житла і де ховаються ремонтні витрати?

Двері

Вхідні двері – перше, що помічають люди, коли заходять у житло. А ще вони захищати власність від злочинців. Тому двері та замки на них мають бути надійними, якщо забудовник вирішив зекономити і поставив недорогі вхідні двері з неякісними замками – їх доведеться міняти. Відповідно, це – незаплановані витрати.

Стіни, підлога і стеля

Хто робить ремонти, тому добре відомо, скільки треба на ті чи ті роботи мішків шпаклівки, штукатурки, стяжки, клею і скільки все це коштує. Що рівніші стіни – то менше треба матеріалів. А якщо стіни поштукарені під маяки, тоді взагалі скорочуються витрати і на ремонт знадобиться менше часу, бо не треба вирівнювати стіни.

Те саме й зі стяжкою: щоб вкласти паркетну дошку чи плитку, треба, щоб підлога була ідеально рівною.

Комунікації

Часто, готуючись до ремонту, люди незаслужено мало уваги звертають на те, скільки грошей треба буде на комунікації: проводку, її розведення, встановлення розеток, под’єднання сантехніки, труб, кранів, лічильників. Здавалось би, дрібниці, а в результаті – це суттєві кошти. І якщо забудовник не провів електрику, жильцям доведеться укладати проводку самостійно чи викликати майстра. А це – теж чималі гроші.

Вікна

Кому хочеться, щоб через вікна втікало тепло? Навряд чи такі охочі знайдуться. Але якщо забудовник вирішив знизити собівартість квадратного метра, аби заробити побільше, то ймовірно, що встановить саме такі вікна – з неякісного профілю, з найдешевшою фурнітурою, через які втрачатиметься тепло. Щоб цього не відбувалося після заселення, вікна доведеться змінювати. А це – великі кошти.

Крім того, варто пам’ятати, що встановити велике панорамне вікно забудовнику дешевше, аніж збудувати стіну. А тепла через скло втрачається більше. Тому часто вікно до підлоги може стати причиною тепловтрат. І начебто зекономлені на квадратному метрі кошти доведеться заплатити за газ, щоб нагріти помешкання.

Міжкімнатні та міжквартирні перегородки

Якщо вікна, двері, рівність стін можна перевірити, то з тим, що всередині, – складніше. А від цього теж залежить ремонт. Адже якщо фасад недостатньо утеплений, в квартирі варто додатково утеплювати холодні стіни. Якщо між квартирами немає шумоізоляції – варто про це знати перед покупкою, бо для того, щоб почуватися комфортно, доведеться кріпити ізоляційні матеріали під час ремонту. А це – додаткові незаплановані витрати.

Як не помилитися з вибором

Оглядати квартиру перед покупкою найкраще з майстром, який робить ремонти, якому довіряєте і який може фахово підказати, скільки часу та коштів може піти на ремонт. Так, наприклад, часто приходять на оглядини помешкань в ЖК «Caramel Residence», який зводить Будівельна компанія ЛДБК.

«Ми не боїмося, що до нас разом з майбутніми господарями прийдуть майстри, які роблять ремонти. Навпаки – часто таке клієнтам радимо. А все тому, що ми впевнені в наших квартирах. Бо в нас ідеально рівні стіни, стеля та підлога з якісними штукатуркою «під маяки» і стяжкою. У нас всі відкоси рівні. В нас надійні двері з якісними замками, і за всі роки, скільки ми працюємо з цим виробником, ще ніхто з клієнтів не казав, що міняв двері після заселення. Ми ставимо тільки сертифіковані вікна Rehau і навіть змінили монтажників, коли якість роботи нас не задовольнила. У нас всю електрику розведено, встановлено розетки, змонтовано сантехніку. Між квартирами і в підлозі – додаткова шумоізоляція. Ми не раз чуємо про те, що на ремонт в наших квартирах витрачають удвічі менше матеріалів і коштів, аніж у інших новобудовах», – зазначає менеджерка з продажів компанії ЛДБК Світлана Статних.

По більш детальну інформацію щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу.

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Facebook: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Instagram: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тітка Показати IP 16 Листопада 2020 18:00
Який ремонт???????????????????????????????? Скажіть про це німцю,чеху,поляку,угорцю,італійцю і т. Купив квартиру_отримав ключі і заводжу меблі!!!!!!!!!!!! Іншого не повинно бути.
До тітки Показати IP 17 Листопада 2020 21:28
Правильно сказано. Купити просто 4 стіни на поверсі з 6 нулями. і ще якийсь ремонт робити 3 4 нулями, а потім ще обставляти цю квартиру ще за суму де 4 нулі ууууу. Де стільки грошей взяти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus