USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Єврофлешмоб за неподільну Україну - на Луцькому Майдані

17 Травня 2014 14:56
Флешмоб під гаслом «Неподільна Україна – безпечна Європа» об’єднав чимало молодих людей, які у такий спосіб вирішили відсвяткувати Дні Європи у Луцьку.

Дійство розпочалось о 14:00 на Театральній площі, коли зі сцени луцького Євромайдану прозвучало: «Зупинись!». Це і був сигнал до початку флешмобу, оскільки після цього учасники завмерли на місці, слухаючи ролик з промовою зі сцени.

«Зупинись! Час невблаганно рухається вперед. Зупинись! Кожен зайвий рух може бути невідворотнім. Зупинись! Щоб оцінити, як ти живеш та куди прагнеш. Не гай свій час на образи та пам’ятай, якою не була б ніч, за нею зійде сонце. Перший промінь світанку заглушить біль та дасть надію на нове майбутнє. Майбутнє без війни, без хаосу, без поділу на етнічність та схід і захід. Твоє завтра в твоїх руках вже сьогодні. Наша сила – в нашій єдності!», - йшлося у промові.
Опісля, до сцени вийшла молодь, яка розгорнула прапор України та Євросоюзу, які згодом об’єднали в одне ціле. Зі слів організаторів дійства, це символізує єдність нашої держави та людські і моральні цінності Європи.



































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
учасник Показати IP 17 Травня 2014 15:07
На сході наші Єврофлешмоби до заднього місця. Один дебільний захід правого сектору і негативу і злоби в суспільстві стає ще більше. Якшо в діалозі не будуть приймати участь громадяни з Луганськ або Донецька то це називається , що ми самі себе дуримо. Це щось подібне як ми гордимлись витримкою наших війскових в Криму. А вияснилоць що це просто бездарність і не професіналізм наших лідерів які підняли народ на революцію а самі просрали Крим, що і продовджують робити.
я Показати IP 17 Травня 2014 21:57
Перепрошую, але Луцьк це захід, а не схід!
Анонім Показати IP 18 Травня 2014 01:15
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus