USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Юрій Безпятко: «Держава починається з двору і вулиці»

27 Грудня 2017 11:05
Укропівець Юрій Безпятко – один із найактивніших депутатів Луцької міської ради. Він відстоює встановлення дитячих та спортивних майданчиків на своєму окрузі, ініціює проведення освітлення, активно співпрацює з жителями свого депутатського округу та встигає займатися волонтерством, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Юрій Безпятко працює менеджером відділу реклами у газеті «Волинь-нова». Став депутатом Луцької міської ради у 2015 році. Його обрали мешканці 40-го кварталу Луцька. Каже, що балотувався від партії УКРОП, бо довіряє саме цій політичній силі.

Депутат активно працює над розбудовою свого округу, адже цей район – один із найзанедбаніших у Луцьку. Оновлення тут потребують не тільки будинки, а й прибудинкові території, спортивні та дитячі майданчики, тож Юрій Безпятко активно працював над розв’язанням проблеми благоустрою 40-го мікрорайону.

– Зараз на вулиці Сосюри триває облаштування освітлення – встановлюємо сучасні лампи. Я працюю над тим, аби околиці не поступалися за комфортом центральним районам міста», – каже депутат.

Крім того, Юрій Безпятко активно працює разом із колегою Сергієм Балицьким. Укропівців підтримали жителі вулиці Гущанської у втіленні ідеї щодо створення тут органу самоорганізації населення. Це дозволило людям розв’язати одну з найбільш злободенних проб­лем цього масиву: після сорокарічної темряви вулицю Гущанську повністю освітлено. Кошти на це було виділено з міського бюджету. Тепер гущанці шукають усі можливі шляхи, щоб розв’язати чергову проблему – відремонтувати дорогу.

– Ще один із проектів, яким пишаюся, – це розчищення парку на розі вулиць Конякіна-Гордіюк та встановлення там дитячого містечка «Карамелька». Раніше там розпивали спиртне, а тепер можна спокійно погуляти з дітьми і відпочити, – каже Юрій Безпятко.

Депутат багато уваги приділяє ремонту прибудинкових територій та освітленню вулиць із використанням енергоощадних технологій.

– Найголовніше у моїй роботі – створити максимально комфортні умови для проживання виборців, щоб вони могли відпочивати, не відходячи далеко від дому. Твердо переконаний, що держава починається з двору, з вулиці. І наш Луцьк може стати прикладом того, що не потрібно їхати зі свого рідного міста шукати щастя – його можна створити тут, – підкреслює Юрій Безпятко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus