USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

У Раді Гройсмана закликали звільнити голову Волинської ОДА. ОНОВЛЕНО

7 Квітня 2017 12:02
Народний депутат України Ігор Гузь сьогодні, 7 квітня у парламенті звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням відсторонити із займаної посади голову Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Як заявив Ігор Гузь, нинішній губернатор не контролює ситуацію в області та оточив себе хабарниками. Як приклад нардеп наводить останній випадок: голова Любомльської РДА Микола Пархомук, якого затримали на хабарі в 2 тисячі доларів, не відсторонений зі своєї посади і продовжує працювати головою РДА.

"Через 3 дні (після затримання на хабарі, - ред.) він платить півмільйона гривень і виходить на волю, та одражу ж приступає до роботи на посді голови РДА", - зазначає Ігор Гузь.

Відео звернення до Гройсмана нардеп виклав на своїй сторінці у Фейсбуці.



Як відомо, Миколу Пархомука «проштовхнув» на посаду голови РДА голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Ігор Гузь у зверненні до прем'єр-міністра просить здійснити перевірку у Волинській области та звільнити губернатора.

Продовження гострої промови Ігоря Гузя під час традиційного «Дня уряду», коли в парламенті міністри відповідають на запитання народних депутатів, публікує "Волинська газета":

«Команда Президента забулася за Волинь. Петро Олексійович за два з половиною роки – скоро вже три! – жодного разу не приїхав. Гройсман – жодного разу не приїхав! Позавчора Кабмін видив по 45 мільйонів гривень для Перинатальних центрів Чернівців і Львівщини. Дякуємо, молодці. Але волиняни – шестеро народних депутатів від Волині, депутати обласної ради, Луцької міської – поможіть копійкою для Перинатального центру на Волині. Ні!»

Також волинський нардеп знову запросив Президента та Прем'єр-міністра відвідати Волинську область і на місці ознайомитися з місцевими проблемами, інформує прес-служба нардепа.

«Я вас дуже прошу – ми маємо дуже слабкого лобіста, голову облдержадміністрації Гунчика, який нічого не може вибити для Волині – міняйте його до чортової матері! І ще раз прошу: зверніть увагу на волинський Перинатальний центр! І – приїжджайте на Волинь, передайте Порошенку і Гройсману, що ми чекаємо!», - висловився Гузь.

«Що стосується відвідування, я обов’язково приїду на Волинь, немає жодних питань. Я багато їжджу по країні, коли маю таку можливість. Обов’язково приїду на Волинь, ви ж запрошуєте», - ствердив прем'єр.

Згодом Ігор Гузь конкретизував свою позицію щодо губернатора:

«Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик реально не вміє, не може, або ж не хоче ефективно лобіювати інтереси області. Реконструкція митних переходів за кошти Республіки Польща пройшла повз нас, тема з госпітальними округами вже набила оскомину, і ось тепер питання завершення будівництва обласного Перинатального центру. Буду постійно тримати в тонусі Кабінет міністрів з даного питання, аби все-таки цього року ми завершили будівництво цього надзвичайно потрібного для області довгобуду», - сказав народний депутат.

У прес-службі Ігоря Гузя повідомили, що в АПУ відправлено звернення про відсторонення з посади голови Любомльської РДА Миколи Пархомука, якого впіймали на хабарі.

Так, на прохання Ігоря Гузя покарати хабарника Володимир Гройсман відповів, що нещодавно надіслав звернення до Адміністрації Президента: «Це - справа честі! Якщо людину спіймали на хабарі, вона має сидіти у в’язниці, а не у своєму кріслі. Зараз в Адміністрації Президента розпочали процедуру відсторонення голови Любомльської РДА від займаної посади». Він додав, що поки факт хабарництва буде доводити слідство, чинний голова Любомльської РДА не має права виконувати свої обов’язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 7 Квітня 2017 12:08
голів адміністрацій треба обирати, а не призначати з банькової
Анонім Показати IP 7 Квітня 2017 12:11
цікаво, придворний песик кубів ночує на коврику біля ліжка хазяїна ?
АК 47 Показати IP 7 Квітня 2017 14:33
Він казав що в гроб з ним ляже...)))
ОЛЕГ до АК 47 Показати IP 7 Квітня 2017 15:24
Скоріше б це салось !! З мене тоді ящик горілки !!
Волинянка Показати IP 7 Квітня 2017 23:33
А взагалі навіщо оці ОДА, РДА потрібні? Щоб на обслуговування цієї "шарашкіної контори" стільки коштів витрачати? Їх ніхто не обирає, напевно, зі злості через це, вони просто заважають працювати виборним органам - радам! Начальники х@рові, морди собі наїдають, маєтки будують! P.S. Я не відстоюю інтереси депутатів, ніколи не балотувалась і не збираюсь, я поважаю вибір народу, а не волю якогось чиновника, навіть якщо він найвищого виборного органу! Просто, хватить кормити оцих "придвоних шавок"!
Віктор Федорович Показати IP 8 Квітня 2017 15:31
Випадок з головою РДА це реальний стан справ на Волині. Нічого не змінилося за декілька років. А от піарщик Гузь як завжди намагається привернути до себе увагу, щоб підняти свій позитивний імідж серед виборців. Одним словом наш Волинський Робін-Гуд. Будучи актором він би здобув не одну нагороду в Голівуді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus