USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

За тиждень під час відпочинку на Світязі померли двоє людей

4 Серпня 2017 17:22
Медикам не вдалося врятувати життя двох людей, яких спіткала раптова смерть під час відпочинку на Шацьких озерах, пише Район.Шацьк.

Гаряча пора в роботі працівників Шацького відділення поліції пов’язана з розпалом курортного сезону на Шацьких озерах. З 26 липня по 1 серпня в чергову частину правоохоронного органу надійшло 92 заяви про правопорушення і пригоди. Причини найпоширеніших звернень – крадіжки особистого майна, дорожньо-транспортні пригоди, гучна музика в закладах відпочинку, бійки, шахрайство і трагедії.

За цей період у районі померло четверо осіб, у тому числі двоє відпочивальників. Так, у селі Гаївка померла 63-річна жителька міста Гостомель Київської області, яка перед смертю скаржилася на спазми в шлунку. 72-річний житель міста Львів відійшов у вічність на базі відпочинку села Світязь. Причини смерті невідомі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 4 Серпня 2017 20:16
крім літа там Шацького ВП взагалі не потрібно! Розганяти всіх к бісовій матері - мільйони гривень з казни платять платники податків жирним хрякам за те щоб вони просто відпочивали в кабінетах! Тай впринципі і в сезон від них ніякого толку...чи розкрита низка крадіжок за цей сезон? отож.
володя згоранський Показати IP 6 Серпня 2017 04:06
Треба бильше розширювати штат бездельникив , а люди хай мруть як мухи на болоти... Менше народу=бильше кислороду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus