USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За вихідні на Волині - 16 пожеж через спалювання сухостою

6 Березня 2017 13:12
25 пожеж трапилося на Волині цими вихідними, 16 з яких - через спалювання сухої рослинності, інформують у прес-службі ДСНС Волині.

Загоряння зафіксовані, зокрема, у Володимир-Волинському, Іваничівському, Ківерцівському, Луцькому, Любомльському, Ратнівському, Турійському районах та місті Нововолинську. Всі випадки оперативно ліквідовані співробітниками пожежно-рятувальних підрозділів та команд місцевої пожежної охорони.

Працівники Служби порятунку нагадують людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, застерігають від випалювання сухої трави. Пам’ятайте, що порушення правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних лісових пожеж, вогонь може перекинутись на житлові будинки та господарські споруди.

"Якщо ви помітили пожежу в лісах чи на відкритих територіях, слід вжити заходів для ліквідації загорання і зателефонувати за номером "101", - інформують рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus