USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

За звернення в поліцію - протокол, - Пирожик

13 Березня 2017 20:47
Після депутатського звернення першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика щодо правомірності використання шкільних автобусів для довезення лісівників на акцію протесту у підтримку Олександра Кватирка працівники поліції вручили депутату протоколи про скоєння корупційних правопорушень.

Про це написав сам Олександр Пирожик у Фейсбуці.

Публікуємо його допис без змін і правок:

Сьогодні, 13 березня 2017 року, близько 16.45 год. під робочим кабінетом мене чекали оперативники УОР ДЗЕ Національної поліції України, які нанесли візит аж зі столичних пагорбів! Для того, щоб вручити мені протоколи нібито про вчинення мною «корупційних» діянь. На їхню думку, я, мабуть, невиправний корупціонер, і став ним уже більше року тому, коли обласна рада цього скликання обирала своє керівництво.

Злочин вони вбачають у тому, що я голосував за затвердження протоколу лічильної комісії, який засвідчував дотримання всіх процедурних норм при обранні керівництва облради. У тому числі й першого заступника голови. Крім того, поліцейські телепати в нас тепер, мабуть, як той Глоба, уміють читати думки і бачити бюлетені для таємного голосування, і знають, хто як голосував.

За такою логікою, до відповідальності за корупцію треба притягати кожного, хто голосував за своє обрання на ту чи іншу посаду, наприклад, за обрання голови, заступника, президії, голів постійних депутатських комісій. Тобто, за всі голосування, де є наші прізвища. Зрештою, так можна зробити корупціонерами будь-якого неугодного системі депутата.

Такі нікчемні дії правоохоронців нагадують мені «полювання на відьом», а сама справа, на мій погляд, «шита білими нитками»! Хоча я здогадуюсь, звідки ноги ростуть. Гадаю, це відповідь «нової поліції» на мій недавній допис у ФБ про тупість і бездарність поліції, яка дала мені безглузду відписку на депутатське звернення про притягнення до відповідальності винних у нецільовому використанні «шкільних автобусів». Замість зайнятися тими, хто зловживав службовим становищем, вони прийшли з надуманими звинуваченнями до того, хто озвучував ці факти.

Я багато ще чого озвучував – і про незаконні пилорами, і про «чорнобильські тендери» з відмиванням грошей у трьох поліських районах Волині... То що, тепер слід очікувати візиту правоохоронців ще й за цими запитами?! Складається враження, ніби вся корупція в нас уже подолана, і в поліції немає більше справ, як витрачати час і бюджетні гроші на фабрикування політично вмотивованих справ.

В мене таке враження, нібито Революції гідності не було, а до нас повернулися часи Януковича, коли міліцію використовували як інструмент політичного тиску. Комусь не подобається позиція «Свободи» в обласній раді? То хочу вас запевнити: якщо нас не зламали «донецькі», то не зламають й «вінницькі»…

Нагадаємо, що 8-го лютого лісівників привезли під стіни Волиньради. Організатори акції наголосили, що обурені зверненням облради щодо можливого звільнення їхнього керівника Олександра Кватирка. Втім, самі ж учасники акції зізналися, що їм дали вказівку приїхати та заборонили висловлювати власну позицію. Для цього залучили й шкільні автобуси. У зв’язку з використанням освітянських машин не за призначенням в обласному управлінні освіти, науки та молоді облдержадміністрації скликали спеціальну нараду. У результаті пообіцяли притягнути до дисциплінарної відповідальності за недоцільне використання шкільних автобусів керівника Міжшкільного навчально-виробничого комбінату селища Ратне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лікар Показати IP 13 Березня 2017 21:16
Те, що надіслав запит про використання шкільних автобусів - молодець. Те, що голосував за своє призначення - ні.
іди лікуйся до Лікар Показати IP 13 Березня 2017 22:07
1.у чому полягає порушення. 2.звідки про це відомо паяції, адже голосування таємне.
Лікар до іди лікуйся Показати IP 13 Березня 2017 22:29
Лічільна комісія, до якої Саша входив, рахувала бюлетені і встановлювала підсумки голосування за посаду заступника голови ОР. В цьому протоколі вказано, що він набрав найбільше голосів на цю посаду і виграв ці вибори. Це те саме, щоб Порошенко входив до складу ЦВК і сам встановлював підсумки голосування на виборах Президента, які він виграв.
іди лікуйся до Лікар Показати IP 14 Березня 2017 12:42
іди проконсультуйся з юристами і сходи на прийом до психіатра разом з деб"льними мєнтами. 1.він що одноосібно приймав рішення ? 2. лічильна комісія тільки КОНСТАТУЄ факт , як люди голосували. де у його діях зловживання ? 3. є скарги членів комісії про вчинення тиску на них чи підкупу з метою фальсифікації ?
Німець Показати IP 13 Березня 2017 21:30
По цій лозіці, Президент - корупціонер. Він же на виборах голосував, і напевно за себе. А мав повідомити про конфлікт інтересів.
Анонім Показати IP 13 Березня 2017 22:08
вінницькі вже давно переплюнули данєцкіх
Свобода Показати IP 13 Березня 2017 22:21
Захистимо Свободу, захистимо себе, захистимо Україну! Руки геть від Пирожика!
Лікар до Свобода Показати IP 13 Березня 2017 22:32
Пирожик - це Україна, Україна - це Пирожик!
до лікаря до Лікар Показати IP 14 Березня 2017 12:43
а лікар - це діагноз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus