USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заступник ковельського мера погарячкував під час засідання міськвиконкому?

15 Травня 2009 15:44
Заступник Ковельського міського голови Володимир Бойко учора, 14 травня, під час засідання виконкому міської ради запропонував визнати роботу відділу Держкомзему у місті Ковелі за перший квартал незадовільною. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Пан Бойко був стурбований тим, що надходжень від продажу землі у Ковелі практично немає. А тому роботу відділу Держкомзему слід визнати незадовільною. На думку заступника ковельського градоначальника, мабуть, після такого рішення земельники «тоді заворушаться» і почнуть працювати краще.
 
Начальник відділу Держкомзему у місті Ковелі Вадим Логвінов розповів, що продаж 5 гектарів землі під житлове будівництво, які пропонував відділ, не відбувся через депутатів міської ради.
 
Володимир Бойко також запропонував повернутися до розгляду питання у серпні, а відповідальні підрозділи органів влади зобов’язати до 1 серпня стовідсотково виконати бюджет розвитку. Заступник мера зазначив, що якщо формулювання «визнати роботу незадовільною» не влаштовує членів виконкому, то слід хоча б визнати роботу недостатньою.
 
Депутат Ковельської міської ради Сергій Товкач наголосив, що відділ Держкомзему не підпорядковується міській раді. На думку пана Товкача, варто зобов’язати пана Бойка прозвітувати про вирішення проблеми ринкового збору і продажу землі.
 
Врешті, міський голова Ковеля Сергій Кошарук зазначив, що визнавати роботу земельників незадовільною – некоректно. Врешті, і сам пан Бойко відмовився від власного формулювання про незадовільність роботи.
 
Таким чином до розгляду питання повернуться у серпні, а відповідальні підрозділи органи влади Ковеля зобов’язали повністю виконати бюджет розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus