USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Земля під Центральним ринком перейде у комунальну власність

25 Квітня 2018 11:06
Для найшвидшого повернення землі на вулиці Глушець,1 у міську комунальну власність змінили документ про відмову поновлення договору Волинської облспоживспілці.

Про це йшлося на засіданні 40-ої сесії Луцької міської ради.

Депутат Євгеній Ткачук зауважив, що з проекту рішення пропонують виключити два пункти.

«У новій редакції проекту рішення про відмову продовження договору пропонуємо вилучити пункти № 1 і № 5, де було вказано про те, щоб повернути землю міськраді впродовж місячного терміну і доручити юристам в судах повернути ці землі. Але місяць вже минув, землі вони не повернули. Тому, ці пункти треба зняти, що далі допоможе пришвидшити юридичний процес повернення земель», - пояснив депутат.

Із цього приводу радник міського голови, депутат Ігор Поліщук додав, що ця ініціатива напрацьована робочою групою, яка детально вивчала питання.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ОБЛСПОЖИВСПІЛКА ГРАБУЄ ПІДПРИЄМЦІВ, І ХТО ЗА ЦИМ СТОЇТЬ

«Це питання технічне і потрібне для того, щоб передати ділянку, яку орендувала облспоживспілка, у комунальну власність. Було засідання робочої групи й ми ухвалили необхідність внести ці зміни, щоб припинити речове право. Адже вони досі там ведуть незрозумілу господарську діяльність», - наголосив Ігор Поліщук.

Присутні підтримали зміни.

Зауважимо, що йдеться про землі під ринком «Центральний» на вулиці Глушець, 1 площею 0,5904 га.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus