USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Де обіцяна п'ять років тому 27-а школа у Луцьку?

15 Жовтня 2015 15:29
Обіцяного три роки чекають, та от у випадку з мером Луцька навіть і п'яти не вистачило, щоб виконати власну обіцянку.

Ще будучи кандидатом у мери Луцька, Микола Романюк у своїй передвиборчій програмі обіцяв будувати нові та реконструювати старі школи, пише «Слово і Діло».

У вересні 2011 року у Луцьку почали будувати першу за роки незалежності школу. Заклавши символічну капсулу під будівництво, Микола Романюк заявив, що менше ніж за два роки у Луцьку з'явиться новий навчально-виховний комплекс.

Нинішній міський голова Луцька братиме участь і в нових виборчих перегонах. На сьогоднішній день рейтинг відповідальності Миколи Романюка складає 40%. Натомість іще 37% обіцянок, які Романюк дав за період мерської каденції, вже мають статус невиконаних.

За станом на лютий цього року було виконано лише 30% будівельних робіт.

Нагадаємо, як запевняв на початку цього року заступник міського голови Тарас Яковлев, 3 мільйони гривень для продовження будівництва школи №27 було передбачено у міському бюджеті. Своєю чергою, міський голова Микола Романюк повідомляв, що є пропозиції для виділення на будівництво школи коштів, передбачених у держбюджеті на соціально-економічний розвиток регіонів (ці кошти поки не розподілені). Він підкреслив, що школа – «об’єкт №1 у Луцьку» для виділення таких коштів. З його слів, для того, щоб завершити «коробку» будівлі потрібно мінімум 3 мільйони гривень, і будівництво не зупинятиметься.

Нагадаємо, будівництво загальноосвітньої школи №27 та дитсадка в 55-му кварталі Луцька розпочалося ще у вересні 2011 року.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини детально розповідало про цей амбітний задум та його реалізацію.

На фото і відео: незавершене будівництво школи №27, що на вулиці Липинського у Луцьку, оглянули голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк 6 листопада.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 15 Жовтня 2015 16:04
Будує облдержадміністрація ,а винен мер?
свідок Показати IP 15 Жовтня 2015 17:06
А вам фото надати де цей весь комплекс закладав покійний Клімчук разом з Палицею?! Клімчук, був живий, будував і садочок відкрив, а інші?! О тожбож...
надія Показати IP 15 Жовтня 2015 18:26
що ми більше не побачимо таких як Яковлев при владі, рухів багато , а толку нуль. Тільки державне майно розпилює, не забуваючи про свій карман.
Роман Пірс Показати IP 15 Жовтня 2015 20:19
Та школа непростий проект. коштів потребує багато. Робот там поступово ведуться. планувалось, що з держбюджету дадуть гроші, але там передумали. А місто саме не може так швидко її побудувати. та й відповідає за будівництво школи облдержадміністрація. Так що не треба всіх собак на Романюка вішати. Та й Палиця свого часу обіцяв допомогти з коштами з держбюджету на будівництво школи
за Романюка Показати IP 16 Жовтня 2015 15:35
на будівництво школи часу треба більше ніж на встановлення майданчиків. і не треба зараз тут висвітлювати мера як безвідповідального міського голову, що дає пусті обіцянки. такі речі робляться якісно, а не аби як, щоб до вибоірв встигнути.
іра Показати IP 16 Жовтня 2015 15:39
нинішній міський голова на відміну від своїх опонентів робить справи якісно а не з поспіхом щоб до виборів похвалили.
правда Показати IP 17 Жовтня 2015 16:11
Як би не "Революція Гідності" - давно б вже дітки в нову школу ходили б...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus