USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Директора «Луцьктепла» змусять звітувати особисто

19 Червня 2014 18:11
Депутати Луцької міської ради хочуть ухвалити проект рішення, згідно з яким директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук особисто звітуватиме про стан справ на підприємстві. Обранці міста наголошують, що Киричук завжди уникав цього, присилаючи замість себе підлеглих.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 19-го червня

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про конфлікт працівників «Луцьктепла» з керівництвом. й про те, що звільнили заступницю директора Тетяну Казачек.

Члени профільної комісії наголосили, що на підприємстві є багато проблем - як в організаційних, такі виробничих.

«При мені був розроблений план стратегічного розвитку підприємства, він був готовий на 85%. На сьогодні такого плану на 5 років взагалі не існує. Підприємство рухається в нікуди. Його борги - 45 мільйонів гривень», - повідомив член депутатської групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук.

Зауважимо, що Рустам Дячук очолював «Луцьктепло» з 2007 по 2011 рік.

Депутат Сергій Сівак наголосив на тому, що директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук жодного разу не з’явився на сесію й на засідання профільної комісії, аби звітувати про роботу комунального підприємства.

Члени профільної комісії проголосували за те, аби додати у план роботи міської ради на IІ-ге півріччя 2014 року пункт про особистий звіт Киричука, й запланували це на серпень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ато Показати IP 20 Червня 2014 00:50
коментар було видалено
дуся Показати IP 20 Червня 2014 06:54
Да всіх надурили. Козлячек не звільнили, а скоротили її посаду та перевели на попередню. Тобто вона була і залишається заступником директора з фінансово-економічних питань. Респект Романюку та Киричуку за казуістику вищого пілотажу.
луцьктепло Показати IP 20 Червня 2014 08:38
Та й посаду її поки що не скоротили. А їй в рівному не сидиться, їздить і керує як нічого не сталося. Романюк підла, продажна *******.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus