USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гунчика не позбавлять ні посади, ні мандата. РОЗ’ЯСНЕННЯ

28 Квітня 2016 15:44
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, який також є депутатом обласної ради, не складатиме повноважень ні керівника найвищої виконавчої гілки влади в області, ні депутата.

Нагадаємо, що з 1 травня 2016 року набуває чинності Закон України «Про державну службу», статтею 10 якого передбачена заборона поєднувати державну службу і представницький мандат.

Про це повідомила керівник відділу інформаційної політики облдержадміністрації Світлана Головачук.

Вона повідомила, що Володимир Гунчик продовжуватиме працювати на посаді голови облдержадміністрації та відстоюватиме інтереси громади у складі головного представницького органу краю, позаяк, враховуючи загальний принцип незворотності дії будь-якого закону, ця норма не може поширюватися на осіб, які були прийняті на посади, коли діяло попереднє законодавство про державну службу.

«Такі особи можуть поєднувати державну службу і представницький мандат – офіційна позиція Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства юстиції України та експертів. Відповідні роз’яснення учора, 27 квітня 2016 року, о 15:30 під час брифінгу «Впровадження закону про державну службу: що це означає» публічно надав голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Квітня 2016 16:10
Ну е.п.т,смотрящий,так сказали б ,кому те треба«Впровадження закону про державну службу: що це означає»
Васька Показати IP 28 Квітня 2016 18:07
Всі закони під таких. Жахіття влади, ще так ніколи не було, таке як зараз робиться. Одним усе другим -нуль, зуожіння народу а таких на трьох посадах тримають а вони ні х***а не роблять толком
111 Показати IP 28 Квітня 2016 19:47
Все вірно. Закон немає зворотньої сили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus