USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидатуру головного лісівника Волині узгоджуватиме громадськість

17 Серпня 2015 11:04
На розгляд громадської ради при облдержадміністрації подадуть кандидатуру Олександра Кватирка, який віднедавна є виконувачем обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Олександра Кватирка як виконувача обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства представив під час оперативної наради 17 серпня голова ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, від керівництва державного агентства лісових ресурсів на ім’я голови облдержадміністрації надійшло подання з проханням розглянути Олександра Кватирка як кандидатуру на посаду начальника ВОУЛМГ. Це подання голова ОДА направив на розгляд громадської ради про облдержадміністрації.

Нагадаємо, що призначення Олександра Кватирка на посаду виконувача обов’язків викликало спротив громадських активістів, які повідомляли про те, що він є фігурантом низки кримінальних проваджень та називали його «людиною Колісника». До слова, на сьогодні, 17 серпня, запланована акція протесту - до столиці поїхали волинські активісти, яких обурило, що на посаду керівника управління лісового та мисливського господарства хочуть призначити Олександр Кватирка.

Під час брифінгу після завершення оперативно наради Володимир Гунчик запевнив, що в процесі громадського обговорення ОДА затребує всі факти щодо правопорушень та кримінальних проваджень щодо цього кандидата, і надасть ці документи в державне агентство лісових ресурсів. З його слів, рішення про затвердження чи не затвердження кандидатури прийматиме громадськість, а голова ОДА повинен дотримуватися відповідної процедури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
мавка лісова Показати IP 17 Серпня 2015 11:17
Шок !!! це брехун,якого пошукати, людина без честі й совісті, ставленик Колісника...нічого не змінюється...
До громади Показати IP 17 Серпня 2015 11:22
В попередньому пості http://www.volynnews.com/news/tribuna/predstavyly-novoho-lisivnyka-volyni/ Кошарук там щось про професіоналізм гвандів, «Всі, хто в цій залі з працівників, працювали при тій системі. Якщо усіх змінити, тоді ми відійдемо від принципу професійності»,так от, щодо кандидатури Кватирка й його професіоналізму. просто глянемо в автобіографію. Лише в 2005 році здобув освіту, що відповідає фаху. Загальний стаж роботи аж 10 років.А самому стукнуло 30.І це професіонал? Сумнівно. Як так швидко став "матьорим" лісівником. А досвід управлінської роботи є? Чи Кошаруки й Яреськи й надалі вважають, що таким величезним колективом зі складними організаціними процесами зможе управляти 30-ти літній пацанюра, який ще й до того сидить на двох кріслах, адже: "На період здійснення Олександром Кватирком повноважень тимчасового виконувача обов'язків за ним зберігається попереднє місце роботи – посада заступника начальника житомирського управління лісового та мисливського господарства." Купляйте й продавайте посади далі, скоро ви всі зрозумієте, що це марна трата грошей, і що ви нічого не вирішуєте, лише народ і трудовий колектив!
Шацьк Показати IP 17 Серпня 2015 12:19
Серед волинських лісівників є кого вибрати начальником однойменного управління. Є люди, які показали, що і як вони вміють робити. Але "проплачений" Київ суне на цю посаду "праву руку" Колісника і вірного дружбана по бляцтву, пиятиці і злодійству його старшого сина Зенека. Гунчик, насправді, підтримує кандидатуру Кватирка, кривлячи перед 2-тисячником колективом лісівників області душею. Про кошарука і говорити не варто: ніхто не сподівався, що після Ковеля це лайно спливе так швидко, але в нашій країні все можливе. Якщо в крісло керівника лісівників всядеться вихованець Колісника, то Гунчику це обійдеться дуже дорого. В усякому разі - не яйцем в лоб. З іншої сторони, гінцям і профспілкам волинських лісівників в столицю голова Агентства Ковальчук пообіцяв одне, а робить зовсім протилежне. Тому завтрашній його візит має відбутися навіть без преси, хіба що з рудою панянкою не першої свіжості з журналу. Ждьом-с, як говорив Суворов, завтрашнього дня.
лісник Показати IP 17 Серпня 2015 12:34
гунчик ти що робиш!!!!!! кватирко це протеже колісника. кватирко начальник , колісник роман зам. а колісник зіновій начальник манев.лісгоспу . ось такий план старого міліонера богдана колісника!!!!!
123 Показати IP 17 Серпня 2015 14:10
Не питания, що Квартирко працював при Колісникові (Яценюк такой працював при Януковичу) потрібно дати можливість щоб проявив своі професійні можливості. Молодий енергійний, сміливий коли погодився зайняти таку посаду і за час в.о. покаже на що здатен, тому потрібно дати шанс не залежно при якому керівникові працював.
123-му Показати IP 17 Серпня 2015 15:01
123 ти експерименти вдома над дружиною став чи хто там в тебе є. Попробуй і так і туди, може сподобається, а як ні, шукай ще....
до 123 Показати IP 17 Серпня 2015 15:11
Цілком згідний! Треба дати хлопцеві шанс проявити себе.і не правда що працівники галузі не хочуть його якщо треба будемо збирати підписи на його підтримку.і до агентства також поідемо. Перед тим як іти до властних кабінетів треба запитати людей,а не труситись за своє мяке місце,вашу думку не всі розділяють...
Думка до до 123 Показати IP 17 Серпня 2015 22:41
Скільки людей, стільки думок, а Кватирко не долар, щоб усім подобатися. Рівень недалеких та лінивих усе та уся критикувати. В теперішній час треба дійсно мати сміливість йти далі та переростати керівників, знаючи наперед що буде багато "таких знаючим критиків"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus