USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодій заступниці міністра Авакова загрожує 3 роки в'язниці

13 Листопада 2016 15:51
24-річній заступниці міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції загрожує в'язниця - тому, що заступник міністра внутрішніх справ України Анастасія Дєєва призначена на своє місце з порушенням процедури.

Про це заявила віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

В анкеті Дєєвої вказані 10 років трудового стажу, які вимагаються від чиновників такого рангу за законом про держслужбу. Таким чином, виходить, що 24-річна дівчина працює з 14 років. "Питання не в фото – ню. Хто як хоче, той так і фотографується, і ніякі фото не можуть бути підставою ні для призначень, ні для звільнень. Питання не в святотатстві, яке, як і сексизм, нам дійсно ще довго разом треба долати. Питання порушення процедури. Заступник міністра з питань євроінтеграції, не дивлячись на процедуру, не була погоджена з профільним віце-прем'єром з питань євроатлантичної інтеграції. Процедура призначення пройшла поза конкурсом. В анкеті явно вказані недостовірні дані", - написала Ірина Геращенко.



"В анкеті явно вказані недостовірні дані" - це основна ознака злочину, передбаченого статтею 399 КК (службове підроблення, тобто внесення службовою особою в офіційні документи явному неправдиві дані). Покарання - обмеження волі на строк до трьох років з правом обіймати певні посади строком до трьох років", - уточнив, коментуючи пост Геращенко, екс-начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк.

Як повідомляють ЗМІ, 24-річна заступниця міністра вже встигла провести з Аваковим тиждень в Японії і захопитися ним і країною в соцмережах. Окрім цього, заступник міністра МВС Дєєва не гребує виставляти свої фото без одягу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Gold Показати IP 13 Листопада 2016 16:11
+ - одна ***...навіть не дивує (((
желаемое Показати IP 13 Листопада 2016 16:23
за действительное! Еще не поймали а уже общипали! а может все -таки надо наказывать тех кто призначал??
Робітник заводу Показати IP 13 Листопада 2016 17:27
Якщо вона заступниця Авакова , то їй нічого не загрожує ...!!! Не будьте наївними , писаки ...
Анонім Показати IP 13 Листопада 2016 20:25
Ото вона показала авакову в японії свій майстер-класс, що так одра призначив. І явно такі її навики точно вкрай необхідні в "євроінтеграції", а точніше в ескортах, для авакова. Скоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus