USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині суддя-хабарник хоче поновитися на посаді

28 Березня 2017 16:28
Ківерцівський суддя Іван Підгорний звернувся з позовом у Волинський обласний адміністративний суд, аби його поновили на посаді. Чоловік невдоволений звільненням та хоче надалі продовжувати свою професійну кар'єру. Раніше Феміда ухвалила покарання у виді 5 років позбавлення волі з відбуттям покарання в кримінально-виконавчій установі з позбавленням права обіймати посаду судді строком на 3 роки.

Судове засідання відбулося 28-го березня.

Перед початком розгляду позову у судовій залі зібралися громадські активісти та журналісти. Побачивши гурт людей, Іван Підгорний різко вийшов із залу, сказавши, що йому стало погано. Відповідно, він написав заяву, аби розгляд відбувся без його присутності.

Нагадаємо, йдеться про екс-суддю Ківерцівського районного суду Волинської області – Івана Підгорного, щодо якого судова тяганина тривала близько п’яти років. Правоохоронці та судді не могли посадити за грати Підгорного. Його представник, адвокат Віталій Столярук, заявляв, що у справі недостатньо доказів, аби довести вину Підгорного. Більше того, будучи під слідством, суддя Підгорний вів судові засідання. Щоб перешкодити цьому, до нього у службовий кабінет навідувалися місцеві громадські активісти.

Зауважимо, що Іван Підгорний став безробітним 17-го березня 2017-го року на підставі ухвали Ківерцівського районного суду. Лише тоді його відрахували зі штату. Сам же позивач нарікав на процедуру звільнення, мовляв, не було підстав.

Втім, розглянувши звернення, Волинський обласний адміністративний суд відхилив позов одіозного судді-хабарника.

До слова, виконанням вироку щодо ув'язнення має зайнятися суд першої інстанції - Млинівський районний суд Рівненської області, який засудив хабарника. Через паперову тяганину це може зайняти до двох тижнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Green Показати IP 28 Березня 2017 17:52
Заплатить кому треба і поновиться
Пес Показати IP 28 Березня 2017 20:40
А шо то ківерцівскі атавісти з надутими щоками супроводжують Івана Івановича)) самі ж через нього рішали вопроси а тепер їздять за ним клоуни
F-16 Показати IP 28 Березня 2017 21:09
Пора повертати смертну кару. В Китаї - норма
Ап до F-16 Показати IP 28 Березня 2017 22:16
А ще шлюб з 12 років в Ємені це норма, а ще малайзії зуби підпилюють там це теж норма, а в Кореї собак їдять і за це не судять у звязку із жорстоким поводженням з тваринами бо це норма, а в Саудівській Аравії можна декілька жінок бо це норма. Ви задовбали зі висловами про смертну кару він що життя чиєсь забрав. Тоже мені вєршитєль судєб.
Бос Показати IP 30 Березня 2017 21:00
Якби не активісти він бив ще жив за наші податки та судив того хто менше дасть
777 Показати IP 31 Березня 2017 09:40
Головне-награбоване забрати і нехай картоплю садить.А то в тюрмі ще його кормити треба.А він привик істи багато і добренького.А за ці 7 років. що ходив на роботу і брав зарплату. нічого не роблячи-хто заплатить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus