USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд задовольнив скаргу мера Рожища

10 Вересня 2015 21:02
Рожищенський суд задовольнив скаргу мера В'ячеслава Поліщука на бездіяльність працівників РВ УМВС. Про це у мережі Фейсбук повідомляє Народна самооборона Рожище.

Нагадаємо, 13 серпня працівники міліції здійснили обшук у кабінеті міського голови Рожища В’ячеслава Поліщука. Міський голова звернувся в прокуратуру з проханням перевірити законність обшуку міліцією особистого кабінету. Йому приписують вимагання хабара обсягом 5 тисяч гривень. На захист мера виступили громадські активісти, які 14 серпня прийшли на сесію обласної ради.

Як повідомили знайомі Рожищенського міського голови, йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. 17 серпня В’ячеслава Поліщука госпіталізували. Громадськість Рожища збирала підписи на підтримку міському голові та вимагала перевірити особу, яка звинувачує мера.

1 вересня міський голова написав заяву про вчинення громадянином Орловим дій, що містять ознаки кримінального правопорушення згідно статті 369 КПК (спроба дачі хабара). Лист слідчий райвідділу міліції отримав 3 вересня, про що свідчить поштове повідомлення про отримання. Цю заяву не внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На суді керіник слідчого відділу Сасовський пояснив, що її зареєстрували в журналі районного управління і перенаправили на розгляд в обласне управління міліції. Сталося це 7 вересня. Хоча згідно із законом, заяву до ЄРДР необхідно внести протягом 24 годин від моменту подання.

"Таке недбальство і зволікання слідчий РВ поснив тим, що до них надходить надто багато кореспонденції, а цей лист взагалі надійшов наприкінці робочого тижня у п'ятницю", - йдеться у дописі.

Тож суд вирішив задовільнити скаргу В'ячеслава Поліщука, а слідчих РВ УМВС України у Волинській області зобов'язав внести заяву до ЄРДР.

Рожищенський суд задовільнив скаргу міського голови В'ячеслава Поліщука на бездіяльність співробітників РВ УМВС. 1 верес...

Posted by Народна самооборона Рожище on 10 вересня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1234 Показати IP 10 Вересня 2015 21:31
....скаргу задовільнив а за укриття злочину не притянув до відповідальності СЛІДЧОГО...пізно надійшо це що за самоуправство
Рожище Показати IP 11 Вересня 2015 09:13
Винуватий, але шлях вторований - в лікарню, може пронесе....
good до Рожище Показати IP 11 Вересня 2015 09:38
Не варто писати коменти тим ,у кого просто рука зачесалася.
Олег Показати IP 11 Вересня 2015 11:54
Внесення заяви про злочин до журналу реєстрації стандартна відписка для міліціонерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus