USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді не можуть допомогти багатодітній матері

30 Вересня 2015 12:54
Вирішити житлові проблеми лучанки, яка змушена мешкати з чотирма дітьми у приміщенні без електрики, газу та води, досі не можуть представники міської влади.

Про це йшлося під час 78 сесії Луцької міськради 30 вересня.

Із депутатським запитанням до міського голови звернувся член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук. З його слів, досі не вирішується питання допомоги Оксані Владичко, тож він просив надати інформацію про розгляд судової справи щодо звільнення приміщення, самовільно захопленого іншою особою.

З його слів, жінка мешкає з чотирма дітьми у приміщенні без газу, електрики та води.

Міський голова Микола Романюк відповів, що не має в наявності матеріалів судового процесу та не хотів би говорити про ситуацію, що склалася, назвавши її «внутрішньою сімейною ситуацією».

Нагадаємо, це не перший запит депутата Ігоря Поліщука щодо вирішення питання, яке склалося у сім’ї Оксани Владичко. Адже ще торік члени постійної депутатської комісії міськради їздили на місце її проживання, де побачили, що приміщення не має газу, води та електрики та зовсім не має умов для проживання людей.

Крім того, міський голова обіцяв багатодітній матері житло після отримання мерського крісла. Проте, вочевидь, мер міста дуже швидко забувся про обіцяне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 30 Вересня 2015 13:01
Це вже смышно.А до цього,де вона жила? Що в неї не було житла, нащо наклепала стільки дітей,коли нема' де жити.Вона думала чим?У нас таких,як вона,що не мають де жити тисячі.То,що ми повинні скинтися і дати її житло.Вона працює десь чи ні? Вона платила податки,щоб ми платники податків їй подарували житло.Хай їде в Італію,як я,покинула дітей троє і заробила грошей,щоб купити житло,де б жили мої дітки. А вона молода,здорова , а робити видно не хоче.
Анонім до Анонім Показати IP 30 Вересня 2015 13:25
Вона живе на подвір"ї своїх батьків у времянці.Колись жила з батьками і сестрами у хаті, але посварились , бо рідні не хотіли годувати чоловіка-неробу, батька її чотирьох синів. І відправили жити у времянку. У її чоловіка є своя хата, але по якихось своїх умислах пані добивається квартири. Ця пані має вищу освіту за спецальністю іноземна мова, а чого не працює за спеціальністю одній їй відомо. По телебаченню ішла передача про цю сім"ю і конфлікт. І по-моєму не одна програма. На каналі "Україна" то це точно
Анонім Показати IP 30 Вересня 2015 13:03
Блін, скільки можна процю істеричну тьотку, про її алкоголіка-чоловіка, який має свою квартиру . Чого їй надурняк хочеться поімєть з міста квартиру. Має ж времянку, в якій просто елементарно тркба зробити прибирання і ремонт.
*** Показати IP 30 Вересня 2015 13:06
а Хомич що там робить з такою кислою мордою?
Анонім Показати IP 30 Вересня 2015 13:45
Це просто, сміх і годі-, родити було ским а виховувати і надавати дітям того що вони потребують не має.Працювати і щерас працювати,а не закатувати істерик.Не хай повертається в село жити батьківська хата напевне ще є))))))))
Аня Показати IP 30 Вересня 2015 14:13
От хитра і підла сімейка.Спеціально посварились, чоловік має хату, а ви ,бач ,їй дайте на халявку.Іди працювати і заробляй зі своїм ледацюгою і заробляй на хату.Ніхто не дасть туніядцям хату-це буде приниження всього люду,у яких також крутні матріальні становища і не мають де жити.Як писала вище комент їдь в Італію і заробляй.
Хлоп Показати IP 30 Вересня 2015 14:15
Ганьба депутату Поліщуку, який свої популистські запити намагається вирішити за рахунок міста, за рахунок інших громадян знаючи при цьому, скільком людям в їх лиху годину дуже швидко допоміг та допомагає благодійний фонд "Новий Луцьк"! Навіть телефона чи адреси фонду не спромігся дати! Ганьба!!! Слава Україні!
Ірена Показати IP 30 Вересня 2015 22:57
у луцьку є тимчасові приміщення для жінок,які потрапили у скрутне становище.А дальше нехай думає-судиться з чоловіком,з батьками або заробляє гроші і винайме квартиру.
Галина Показати IP 1 Жовтня 2015 14:20
Завтра посварюся з своїм чоловіком, піду жити в ту халупу що через дорогу від міської ради - хай і мені дадуть квартиру державну....
надія Показати IP 2 Жовтня 2015 00:07
чим думала,як народжувала.привикли давити на жалість.
європеєць Показати IP 2 Жовтня 2015 13:02
Цікавить питання, для чого деяким бюджетним працівникам можуть давати квартири і ніхто нічого немає проти, а багатодітній сім'ї - зась. В європейському союзі це нормальна практика забезпечити багатодітну сім'ю житлом, і ніхто нікого не питає, хто чим думав чи ще щось. Це просто в нас такий менталітет жадібний: якщо я не отримав то хай ніхто не отримає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus