USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому зоопарку спишуть старі ведмежатники

27 Жовтня 2015 16:50
КП «Луцький зоопарк» звернулось до обранців громади із проханням дозволити списати з балансу звіринця шляхом ліквідації ведмеже містечко та ведмежатник.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 27 жовтня.

Тож, члени профільної комісії погодились на те, аби ліквідувати ведмежатник, первісною вартістю 26 тисяч 288 гривень, а залишковою – 18 тисяч 196 гривень, а також ведмеже містечко, яке спочатку вартувало 35 тисяч 634 гривні, зі залишковою вартістю 26 тисяч 941 гривня.

Також луцькі депутати проголосували за те, аби комунальному підприємству «Луцький зоопарк» надати у місячний термін після закінчення процедури розбирання, демонтажу та оприбуткування звіт про списання майна комунальної власності відповідно до Положення про списання основних засобів з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади Луцька. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, а також першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus