USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку образили волинського мера

21 Серпня 2014 10:31
Міського голову Ковеля виключили зі складу колегії Волинської ОДА. Та він каже, що про це його не повідомили.

Конфуз стався під час засідання колегії облдержадміністрації сьогодні, 21 серпня.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик на початку засідання зачитав оновлений склад колегії.

Так, згідно з розпорядженням голови ОДА, до складу колегії входять: голова облдержадміністрації, перший заступник голови ОДА, голова облради, заступники голови ОДА, голова громадської ради при Волинській ОДА, Луцький міський голова, прокурор області, начальник УСБУ у Волинській області, начальник УМВС у Волинській області. Документ підписаний 8 серпня.

Це оголошення стало сюрпризом для Ковельського міського голови Олега Кіндера. Зауважимо, його ввели до складу колегії ще 9 квітня. Документ підписав колишній попередник Гунчика Григорій Пустовіт. Варто додати, що Григорій Пустовіт і Олег Кіндер – члени однієї політичної сили вже досить довгий час.

Олег Кіндер, почувши, що його в списках немає, зауважив, що даремне приїхав.

«Якби я знав, то не їхав би. Хай би ваші працівники краще працювали», - додав він, поспішно зібрав речі й вийшов із зали.

А Володимир Гунчик вслід зазначив, що інформація про новий склад колегії оголошувалася. А якщо Олег Кіндер приїхав – то міг би й побути, і поговорити. Та мер Ковеля уже поспішно пішов з приміщення ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
думка Показати IP 21 Серпня 2014 10:37
А що тут дивного? Пустовіт все по партійних квотах робив, а тут все по іншому...! Пустовіт і взагалі всі "нові" голови ОДА формували свої команди, бо вони несуть відповідальність, так і Гунчик робить свою, так що все прогнозовано і нема чого Кіндеру соплі розпускати, нехай працює краще на користь ковельчан!
Факт до думка Показати IP 21 Серпня 2014 11:51
Зараз все роблять по кланових квотах
Ковельчанин Показати IP 21 Серпня 2014 10:56
Та гнати цього Кіндера давно пора.Що він робить для людей? А нічого.Той ще злодюга.Ну він дочекається,що його візьмуть за ноги і прям викинуть на вулицю.Давно люструвати треба цього непотріба
Георгій Показати IP 21 Серпня 2014 11:03
Цікаві владці, бардак всюди!
Сюрприз для Кіндера Показати IP 21 Серпня 2014 11:07
Ти ба - яке цабе! Воно образилося? Ще й дотинати взялося:"Хай би ваші працівники краще працювали". А саме, як напрацювало?! Хоча б в складі тієї ж колегії, за 4 місяці? Не кажучи вже про ковельські "напрацювання". Як кіт на глині - ось результати! Цей публічний інцидент вкотре показав громаді що таке Кіндер. Для кіндерів головне не результат діяльності, наприклад, тієї ж колегії ОДА. Не можливість безпосереднім спілкуванням з обласними чиновниками мінімізувати існуючі проблеми Ковеля. Головне - покрасуватися, кілька годин сидячи в одному ряду з волинсткими можновладцями. Посвітити "вивіскою" і похлопати вухами. Точніше - вухом...
Зима покаже до Сюрприз для Кіндера Показати IP 21 Серпня 2014 13:56
От же Лука Мудищев! На цьому засіданні колегії розглядали надважливе питання - готовності населених пунктів області опалювального сезону. Для Кіндера проблема виживання 70 тисяч ковельчан в осінньо-зимовий період менш важлива персональної образи щодо членства в дорадчому органі при ОДА? Очевидно, що так. Думаю, виборці Ковеля найближчим часом пригадають його вибрики.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2014 11:52
Витріщило очі, як жабеня в капусті.начальник .Але має добру спину,що ніхто поперти не може.Невже в Ковелі немає достойних людей, замунити цього злодюгу
Всезнайко Показати IP 21 Серпня 2014 13:45
коментар було видалено
Волинянин Показати IP 22 Серпня 2014 00:10
Кіндер і Пустовіт це як два чоботи-пара.
Корефан Показати IP 22 Серпня 2014 11:04
Олєжку образили!!!
Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 15:38
коментар було видалено
Коламбія пікчерс не Показати IP 23 Серпня 2014 05:23
Як виключили з складу колегії?!Ковельчани з одуренням сприйняли ганебний факт виключення.Образити самого Кіндера!Всі на майдан!Батьківщина в небезпеці!
Ковельчанка Показати IP 28 Серпня 2014 15:38
Ми роботою нашого градоначальника задоволені - самі його вибрали і результат бачимо - відмінний, а от як Ви будете жити під такою призначеною владою покидьків ще побачимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus