USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку підтоплює підвали

25 Березня 2015 12:16
Мешканці Привокзального району у Луцьку нарікають на те, що підвали їхніх будинків затоплені водою.

Відповідний депутатський запит до міського голови Миколи Романюка оголосив член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук під час 72-ї сесії міськради 25 березня.

До нього як до депутата міської ради звернулися мешканці будинку №11 на вулиці Арцеулова та будинку №25 на вулиці Гулака-Артемовського з приводу наступного. Наразі на прибудинкових територіях вказаних будинків та будинків, що знаходяться поруч, проводиться капітальний ремонт із влаштуванням асфальтового покриття. Однак мешканці скаржаться на те, що підвали зазначених будинків заповнені водою, внаслідок чого у квартирах будинку підвищена вологість, будинки осідають, на стінах квартир з’являються тріщини.

Відтак, депутат просить доручити відповідному виконавчому органу міської ради здійснити перевірку підвалів житлових будинків на вулицях Привокзальній, Гулака-Артемовського та Арцеулова. У випадку виявлення підтоплення підвалу вищевказаних житлових будинків – вжити заходів щодо його усунення. Про результат розгляду запиту депутат просить повідомити у передбачені чинним законодавством строки.

Депутати міськради підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus