USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським міліціонерам хочуть придбати 38 позашляховиків

2 Травня 2014 17:45
Із початком впровадження Програми транскордонної співпраці «Польща-Білорусь-Україна» взаємодія між волинськими і люблінськими правоохоронцями ще більше посилилася, зокрема це стосується реалізації спільного проекту «Разом безпечніше», повідомили у прес-службі волинської міліції.

Власне, на безпеці громадян Волині та Люблінського воєводства і акцентували під час зустрічі начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги із радником Посольства Республіки Польща в Києві Томашем Білецькі, а відтак обговорили можливість проведення навчань, спрямованих на вдосконалення алгоритму спільних дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

– Ми у будь-який момент повинні бути готовими до того, щоб оперативно надати фахову допомогу жителям Волині та Люблінщини, – відзначив Томаш Білецькі. – А тому маємо точно знати, як діяти у тій чи іншій нестандартній ситуації.

Своєю чергою Петро Шпига наголосив, що місцеві правоохоронці готові до покращення взаємодії із закордонними сусідами:

– Хорошим прикладом нашої співпраці є успішна реалізація проекту «Разом безпечніше», кульмінацією якого стало придбання за кошти Євросоюзу сучасних автомобілів, оснащених всім необхідним для виїзду на місце дорожньо-транспортної пригоди обладнанням. Окрім того, нині ми працюємо над новим проектом, у рамках якого планується придбання для волинських міліціонерів 38 позашляховиків. Думаю, на цьому наша співпраця не завершиться, навпаки – ми всіляко сприятимемо розвитку добросусідських стосунків із польськими поліцейськими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ого Показати IP 2 Травня 2014 22:26
краще ішаків їм купіть
Ірина Показати IP 3 Травня 2014 07:13
Ну здуріти можна! Так говорили ж що грошей немає. Виступав депутат в Луцьку і просив людей дуже не розкошелюватись, бо скрута типа..! А тут на тобі. Брехуни такі що аж гидко на них дивитись. Було одне а прийшло ще хуже!
лпдмуа а простише и Показати IP 3 Травня 2014 09:29
перший крок дона педро по подоланнью корупцій і боротьби із злочиністью : другий самий важливий назначення на посади замів-начальників мрм-начальників даі-обхсс-обузи і створення особистой свити із масажісток і психологів разом із наркологами а дальше будівництво особистого готелью
Лучанин Показати IP 3 Травня 2014 10:45
Років п "ять , може й більше придбали для міліції круті мєнтовські мотоцикли . Вони декілька раз появились на п"ятачку біля ЦУМу , а далі зникли в невідомому напрямку . З всюдиходами буде друга серія !!!
Михайло до Лучанин Показати IP 3 Травня 2014 11:08
тут хє*ушкі таке вийде, європейці приїздять та згідно умов договору перевіряють протягом пяти років використання АМТ за призначенням....
до всіх Показати IP 3 Травня 2014 11:06
Ви чьо тормоза????? там же написано: придбання ЗА КОШТИ Євросоюзу сучасних автомобілів............ При цьому такі автомобілі були надані ЛИШЕ працівникам міліції Волинської області, і плануються нові автомобілі знову таки ЛИШЕ для Волинської області.
Правда! Показати IP 3 Травня 2014 15:34
Подуріли геть! То наші діти на полігоні не доїдають або їм дають одну кільку, сплять на гнилій соломі в палатках, кожен кашляє, бо таблеток не вистачає, а ці смердоти купляють нові позашляховики!!!!!!!!!!!!!!! Совісті немає. Пошліть своїх дітей на полігон, а не нові позашляховики і тоді побачимо, чи захочеться вам мати їх зароблених на людському горі!!!! Попривикали за кущиками стояти, то тепер ще будуть ганяти на джипах і землі під собою не будуть відчувати!!!!! Куди влада дивиться? Може це йде відмивання грошей, які дасть Європа?...
Юрист до Правда! Показати IP 21 Травня 2014 08:05
Нехай менше їдять!
777 Показати IP 3 Травня 2014 16:00
ВСЕ БУДЕ НОРМ ! ЦЕ НЕ ДЛЯ ЦИХ МУСАРОВ ШО ЗАРАЗ ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ ! РОЗБЕРЕМОСЯ З СЕПАРАТАМИ ВИЗЬМЕМОСЬ ЗА НАШИХ УРОДИВ ТУТ ЩЕ БАГАТО РОБОТИ ! ЯК ДОБРЕ ЩО ВОНИ СЕБЕ ПОКАЗАЛИ ВЖЕ НА ВЕСЬ СВИТ ЗАКОГО ВОНИ . ПОКИ ЕВРОСОЮЗ КУПИТЬ МАШИНИ В НАС ВЖЕ БУДУТЬ ИНШИ ЛЮДИ В МЕНТУРИ А НЕ ТО ЗНОВ БУДЕ МАЙДАН И ШТУРМ УВС ! ВИ ЗА ВСЕ ГАНД..НИ БУДЕТЕ ВИДПОВИДАТИ ! ШО ДУМАЕТЕ В НАС НЕТАКИ УРОДИ ВМЕНТИ ЯК НАСХОДИ ----- ТЕ САМЕ ЧМО ЯКЕ ЛЯГАЕ ПИД ТОГО ХТО БИЛЬШЕ ЗАПЛАТИТЬ ! ЯК МАЙДАН МОЧИТИ ТО ВОНО ПЕРШЕ А ЯК СЕПАРАТИВ то ВОНИ В ШТАНИ ПОНАКЛАДАЛИ БО ТАМ ПРОФИ З АВТОМАТАМИ!
до 777 Показати IP 4 Травня 2014 20:19
коментар було видалено
555 Показати IP 15 Червня 2014 15:34
коментар було видалено
смпрмпр Показати IP 20 Червня 2014 20:44
Краще купіть розуму керівництву щоб адекватніші накази давали
до 777 Показати IP 29 Червня 2014 21:24
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus