USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зарплату депутатам таки скоротять, а пільги скасують

3 Січня 2015 17:53
Зарплату державним службовцям у 2015 році таки скоротять, зокрема, це стосується нардепів.

Про це на брифінгу 3 січня сказав заступник міністра фінансів Денис Фудашкін, передає Еспресо.TV.

"Не відповідає дійсності поширена інформація стосовно того, що у змінах до законодавства не передбачено обмеження зарплати держслужбовцям. У законі номер 76 у Прикінцевих положеннях пункту 10 чітко передбачено встановлення обмежень зарплати держслужбовців у розмірі семи мінімальних зарплат, а у випадку скорочення чисельності без відповідної зміни фонду оплати праці - до десяти мінімальних зарплат", - сказав він.

Він додав, що таке обмеження не стосується військовослужбовців та має виключення відносно обмеження зарплати державному сектору економіки для стратегічних підприємств.

Водночас Фудашкін наголосив, що зарплата нардепів також скорочується.

"Максимальна зарплата народних депутатів також не може перевищувати семи мінімальних зарплат... У законодавчих змінах також передбачено скасування ряду пільг для нардепів", - пояснив заступник міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 3 Січня 2015 18:02
Забули про депутатську недоторканість. Ах да у нас же треба теми для наступних популіських заяв виборів. Амнезія на 5 років - уже норма.
вдв Показати IP 3 Січня 2015 18:13
так вже ми і повірили! Ганьба депутатам!
Анонім Показати IP 3 Січня 2015 18:54
сім мінімалок для чергових клоунів - теж забагато буде!
волинянин Показати IP 3 Січня 2015 18:59
а де недоторканість депутатів ?
Де все що обіцяли Показати IP 3 Січня 2015 23:18
А
екскурсовод Показати IP 4 Січня 2015 00:37
Та для них та зарплата на каву, в кожного свій бізнес на мільйони.
месник Показати IP 4 Січня 2015 07:29
Та хай би вже мали ту зарплату та пільги! Питання чи вони відпрацьовуюють її? Чому немаэ звітності від них про конкретну роботу??? Я розумію що обранник народу так само як і Гарант, як і дипломати не можуть по статусу їздити на Тавріях, сидіти в Чебуречних та ъходити в костюмах з секонду, бо вони э обличчам Україниж але вибачте на слові, хтось з них нормально працюэ??? Одні взагалі не їздять на роботу, інші в ігри грають, ще кросворди розгадують. Нормальний керуюючий вже давно вигнав таких працівників, а нашим керовникам до одного місця. Вони цих грошей не рахують, бо вони з нашого з Вами карману!!! Ось і виходить що, на свому утриманні маэмо просто ледащіх працівників, які даже на середній мінімум не відпрацьовують!!!
1 Показати IP 4 Січня 2015 13:40
А я рахую, що депутати, держслужбовці, судді, прокурори мають мати достойну зарплату, АЛЕ якщо буде помічено хоть взяття самої елементарної коробки цукерок мінімум 5 років тюрми. А тт виходить так, "ми зменоили зарплату...." шановні ви б краще посилили контроль РЕАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ, а зарплату підняли і перестали маятись своїми люстраціями. На мою думку порядок буде тоді коли буде 2 - речі 1) це реальний безпринципний контроль і 2) боязнь втрати роботи, але боязнь її втрати чере можливість втратити джерело хабарів, а через її достойну оплату і стабільніст.
Тяпін Показати IP 4 Січня 2015 18:00
А за що Лапін жити буде?
1 до Тяпін Показати IP 4 Січня 2015 18:37
Зброю з АТО продасть
2 до 1 Показати IP 4 Січня 2015 18:42
Лапін проголосував за зниження зарплати батьку ))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus