USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під колеса Volkswagen потрапила 10-річна лучанка

19 Червня 2017 16:51
Слідчі Луцького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в якій у п’ятницю, 16 червня, постраждала 10-річна дитина.

На вулиці Грабовського в Луцьку автомобіль «Volkswagen Jetta» допустив наїзд на дівчинку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом, повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області.

ДТП трапилася близько 14 години. Автомобіль «Volkswagen Jetta» під керуванням 38-річного жителя обласного центру допустив наїзд на дитину. Постраждала 10-річна жителька Луцька переходила проїзну частину дороги в невстановленому місці. Дівчинка отримала тілесні ушкодження, однак, не госпіталізовувалася.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
продаю тільну корову Показати IP 19 Червня 2017 18:56
і як вона не боялася такий навантажений автобан як гробовського поза переходом переходити
Наталія Показати IP 20 Червня 2017 15:18
Чому відповідальність мають нести тільки водії. Чому не відкрити кримінальне провадження на батьків які не навчили дитину де і як потрібно переходити дорогу. Пішохід як і водій є учасником дорожнього руху і має дотримуватись правил ПДР. Коли вже поліція почне штрафувати і пішоходів які переходять дорогу де їм заманеця і тим самим створюють аварійні ситуації на дорозі ?
Нато Показати IP 21 Червня 2017 10:32
Дійсно де були батьки? Чому дитина 10 років залишилась без нагляду? Діти можуть вискочити під колеса, а вина на водію. Якщо він не перевищував швидкість, то в чому вина водія?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus