USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Правоохоронці «не бачать» нелегальних автогонок біля Луцька?

23 Жовтня 2016 17:37
За адреналіном – у розвалений аеропорт. Але не для того, щоб політати, а щоб взяти участь у перегонах. На закритій території аеродрому в Крупі все частіше відбуваються нелегальні автогонки.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що на останній із гонок таких трапилась аварія – на високій швидкості зіткнулись дві автівки. Один із водіїв потрапив до лікарні. Хто кришує незаконні раллі і чому поліція не розслідує злочин, дивіться у сюжеті ТРК «Аверс».

Те, що на початку жовтня поблизу села Крупи трапилась ДТП журналістам після розпитувань розповідають правоохоронці.

«21-річний лучанин керуючи автомобулем марки «БМВ» імовірно допустив зіткнення з автомобілем bmw під керуванням 30-річного лучанина. Внаслідок автопригоди 21-річний лучанин отримав тілесні ушкодження і був доправлений до лікарні. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху», - прокоментували у прес-службі волинської поліції.

Згідно з інформацією Вісника, ДТП трапилося під час проведення нелегальних перегонів. Тоді зіткнулися два автомобілі «БМВ». За кермом недешевих автівок з модними номерами були двоє безробітних лучан 1995 та 1986 року народження. Внаслідок зіткнення автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень, а молодший кермувальник «БМВ» потрапив до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та губи.

Зі слів місцевих мешканців, на території аеродрому автогонки відбуваються періодично: «Ну то, що там такі перегони відбуваються, це вже не секрет ні для кого».

Якщо в інтернет-пошуковику ввести «нелегальні перегони у Крупі», то перше, що вибиває – посилання на спільноту в одній із соціальних мереж, зауважують журналісти «Аверсу». На цій сторінці учасники групи поділилися світлинами та відео, знятих під час незаконних ралі.

Так, гортаючи стрічку новин люди координують свої дії, обговорюють, коли будуть наступні перегони та де відбуватиметься крайня зустріч автолюбителів. Цікаво, як гонщики потрапляють на закриту територію? Як подейкують місцеві, за певну суму «шумахери» домовляються зі сторожами.

Натомість люди сподіваються, що аварія в аеропорті приверне увагу правоохоронців і ті прикриють так званий прилуцький трек.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
призильниця Показати IP 23 Жовтня 2016 18:12
Навіщо це? Радійте, що хлопці на закритій території ганяють. В інших містах по вулицях літають. А аварії це їхне діло, якщо вже вони туди поїхали то знали на що йшли. Закриїте для них крупу, будуть кататись по Луцьку, і жертв тоді буде набагато більше.
Лучанин до призильниця Показати IP 23 Жовтня 2016 19:02
Все дуже просто..хтось око поклав на земельну..от і готують інфу для віджимання об'єкту..
555 Показати IP 23 Жовтня 2016 18:15
Та нехай ці дурні б'ють один одного. Бо забороните аеродром, то будуть в'їзджати в зупинки і людей.
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2016 18:20
Так то ж стара інфа. Згадали...
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2016 18:31
людей жаба давить, хай iздять, б'ють машини, то iхнi проблеми.
TroubleMaker Показати IP 23 Жовтня 2016 18:32
По статті видно, що комусь вигідно її розповсюджувати)
речнику до TroubleMaker Показати IP 24 Жовтня 2016 10:07
І видно кому не вигідно
Лучани Показати IP 23 Жовтня 2016 18:34
Правоохоронці. Поки керує Петрик порядок тільки на рівненські. Кваліфікація в нього така.
:Жах Показати IP 23 Жовтня 2016 18:44
Розуйте очі , правоохоронці Почергуйте на Соборності , Відродження , Грушевського , напрти Там- Таму , де швидкість авто зашкалює за 100.Місяць тому автівку , водій якої тікав від поліції, серед білого дня ледь не викинуло на тротуар де йшли десятки людей. Розворот на великій швидкості був . з сторони мосту , через два пішоходні переходи в напрямку автовокзалу , через вузеньку вуличку , а сюжет вчора на мосту біля Варшавки З виїздом на тротуар авто . жах
Панько Показати IP 23 Жовтня 2016 19:11
Маразм крепчает.кому нафіг тре, той роздовбаний аеропорт. А ви такі жалісливі і сердобольні, може мовчати і далі, вам на шию вилізуть, а ви скажете, що так і треба. Це вже верх нахабства так безсоромно домовлятися про перегони у соцмережах. Будемо чекати поки не станеться більшої біди?
Редько до Панько Показати IP 23 Жовтня 2016 19:51
якщо хлопці зібрались на закритій території, то вони розуміють що на вулицях це робити не можна і хай там що сталось, це сталось на закритій від інших людей території. як було написано вище вони знали на що йшли і не наражали на небезпеку інших. Цікаво інше чому після майже місяця після події, тільки зараз про це згадується і згадується аж двома статями. і доречі сума ДВОХ МАЖОРНИХ авто не перевищує 10 тис дол.
нічого такого... Показати IP 23 Жовтня 2016 19:23
хай собі ганяють,то й що,то ж на закритій території,головне щоб інших не покалічили...
Джо до нічого такого... Показати IP 23 Жовтня 2016 21:36
Їхні травми це також витрати - лікарська допомога, місце в лікарні, медикаменти... Крім втрат матеріальних є ще час надання першої допомоги, який на той момент може бути критично важливим для когось іншого до якого приїде швидка пізніше.
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 19:45
Господа журналисты! Вы хотя бы иногда думайте, а не тупо читайте текст! Заброшенный военный аэродром в Крупе!!! Это что-то с чем-то! Скажите спасибо, что "заброшенный военный аэродром", но не в Крупе, а на выезде из Луцка в сторону Киверец ещё можно восстановить! Вспомните весну этого года, когда ежедневно на этом аэродроме летали военные самолёты! А за то что теперь в Луцке нет современной авиационной дивизии, скажите спасибо тупому Ющенко, который кроме махания руками и разглагольствования ни о чём, больше никуда не вникал и окончательно развалил армию!
патріот Показати IP 23 Жовтня 2016 19:46
Щодо аеропорту. Таке враження, що він владі не потрібен. Ні той, ні військовий. Рівне у цьому питанні обскакує Луцьк. А шкода... Втрачаємо стратегічні позиції, перетворюємось у транс портному питанні у безнадійну провінцію.
Луцик Показати IP 23 Жовтня 2016 20:07
Люди та не шкодуйте. Краще хай там ганяють а не по Луцьку. Злітну полосу не зітруть. Там товщина злітної полоси до 2-х метрів і десятки тисяч тонн щебеню різних фракцій. Краще слідкуйте щоб не почали екскаватори там працювати та злодійкувато по ночах вивозити.
кореш Показати IP 23 Жовтня 2016 20:14
коментар було видалено
водій Показати IP 23 Жовтня 2016 20:33
Хай собі бёються. Кому від того гірше, що на дорогах дурних поменшає.
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 21:54
Там одні д*біли їздять, доїздилися називається.
Ййй до Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 23:20
Крик "розумного" пішохода))(
Лучанин до Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 23:35
Ще вони не доїздилися-бо тільки один в лікарню попав!А от коли в морг відвезуть від такої їзди-от тоді вже треба казати-доїздився!
Водій до Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 23:53
А як відвезли б в морг, то що легше стане?
Йой Показати IP 23 Жовтня 2016 23:19
В Крупі більше 10-ти років змагання з драг-рейсингу влаштовують. Це заїзд на 402метри. Для чого роздувати бульку з нічого? А якщо якесь криворуке не впоралося з керуванням на відстані 400м, то це його проблеми
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 23:31
Нічого закривати нетреба!Нехай гасають на закритому аеродромі!Головне від людей подалі!Краще нехай там змагаються ніж на вулицях нашого міста!
Друг Поліцейського Показати IP 23 Жовтня 2016 23:50
Нажаль, діюче законодавство УНЕМОЖЛИВЛЮЄ притягнення до відповідальності, за перевищення швидкості, а все просто: коли їде екіпаж, і бачить порушника, який перевищує швидкість, поліцейські його наздоженуть, зупинять, а далі... крапка. А тому, що доказом перевищення швидкості є тільки показ спеціальних приладів, яких у поліції НЕМА, а тому навіть якщо вперто скласти постанову, в суді довести правопорушення буде НЕМОЖЛИВО. Такі закони панове...
мама Показати IP 24 Жовтня 2016 00:42
Діти,бережіть своє життя,вам є для кого жити!
хмм Показати IP 24 Жовтня 2016 09:07
Чули щось про подвійні стандарти? Так я вам розкажу. Стаття(ваша) про гонки в Львівській області: Ой як ніхто непідтримує автоспорт, ой які молодці ті які цим займаються, а пацани які дали охороні 50 гривень щоб покататись і помінімуму наражати себе, і зовсім ненаражати оточуючих від небезпеки- ублюдкі, мажори, криміналітети, хоча і там і там є аварії а фраза: "люди сподіваються, що аварія в аеропорті приверне увагу правоохоронців і ті прикриють так званий прилуцький трек". Люди?- Жабодави і не дарма там пишуть про бмв, що вони дорогі, та що круті номера, а для того щоб люди їх судили сильніше. Ось вам і вся журналістика. Якого чорта в країні дозволяється продаж потужних авто, але недозволяється цією потужністю користуватися, правила дорожнього руху, безпека, розумію-правильно. Так виділіть майданчики платні, щоб це контролювалось. Так ні, краще бурчати, хлопці себе ізолювали по максимуму, і знали на що йдуть
Полковник Показати IP 24 Жовтня 2016 10:05
Поліції не можна лишати пост №1 Стари базар, зразок порядку, а то почнеться хаос як на Кривому Валі.
BMW Показати IP 24 Жовтня 2016 22:29
Туалетний рівень журналістики!
Друг спортсмена Показати IP 25 Жовтня 2016 10:24
Ви як пишите "ралі"то хочаб взнайте що це таке!!!!
Шальне дівчисько Показати IP 27 Січня 2017 23:36
Називається ''чую дзвін та не знаю де він''. Все було трохи не так як в статті описано. Журналюжки, перевіряйте інформацію, а тоді пишіть. А по парковій як ганяють або по Винниченка. Також перегони влаштовують. Та по барабану. Головне ж в не аеропорті. Я також люблю поганяти. Так так, саме в тому запавшому всім в душу аеропорті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus