USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять встановити світлофор на місці, де збили підлітка

19 Грудня 2016 08:00
Поблизу місця, де збили 16-річного лучанина Влада Андрушківа просять встановити додатковий світлофор.

Про це йдеться на сайті електронних петицій міста Луцька.

Автор звернення Олена Глазкова переконує, що потрібно встановити світлофор на вулиці Дубнівський між правознавчим ліцеєм та дитячим садком: «Сотні дітей та батьків під загрозою. Більшість автоводіїв ігнорують пішоході переходи! Після нещодавньої трагедії докази не потрібні».

За 5 днів петицію підписало 55 осіб при необхідній кількості в 300. До кінця збору підписів залишилось 8 днів.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку. Після того, як збив дитину, він продовжував рух, ще й зачепив 2 транспортних засоби.

Завідувач хірургічного відділення обласної дитячої лікарні Ігор Дородний в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів, що хлопець донедавна залишався у край важкому стані. Його терміново прооперували.

Згодом всіх небайдужих просили долучитися до збору коштів на лікування Влада і здачі донорської крові, яка була життєво необхідна для юнака.

До слова, винуватець ДТП, після рішення суду, вийшов із СІЗО під заставу за 275 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Логістика з Європи Показати IP 19 Грудня 2016 08:09
Прохання: не світлофор- це минуле, в містах максимально звужуйте для машин дорогу( полоса автобус+таксі), авто 1 полоса і заміняйте на прикладі дубенського перехрестя на Круговий рух авто! Це стосується і по всіх гарячих точках Луцька, мінімалізувати швидкість в місті- тільки періодичними кругами! Це світовий досвід.
Євген Показати IP 19 Грудня 2016 09:38
Ну а чого тільки там? Давайте вже на КОЖНОМУ пішоходному переході встановимо світлофор! А ще краще, взагалі заборонимо рух автомобілям по місту!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus