USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни відправили на схід авто, освячене у «Вовчаку»

22 Листопада 2017 12:56
Волиняни відправили у зону АТО автомобіль «Фіат», який освятили в урочищі «Вовчак».

Про це повідомляє «Вголос».

«Вовчаківський» автомобіль використовуватиметься для потреб медиків артилерійського дивізіону 57-ї окремої мотопіхотної бригади в зоні російсько-української війни. У День Гідності та Свободи автівка в супроводі активістів Волинського «Легіону Свободи» вирушила на фронт. Разом із нею – зібрані «свободівцями» для наших бійців продукти, медпрепарати та речі першої необхідності.

Авто відправили за сприяння Волинської обласної, Турійської районної організацій ВО «Свобода», комбатантського об`єднання «Легіон Свободи» та особистої підтримки депутата обласної ради Юрія Цейка. Освятив транспорт благочинний Турійського благочиння УПЦ Київського патріархату, настоятель храму Всіх Святих землі Української на Вовчаку отець Миколай.



Нагадаємо, нещодавно на схід відправився мікроавтобусі Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, в якому бійцям відправили волонтерському мікроавтобусі Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану - безпілотник, продукти харчування, теплі речі, листи від діток. А також волонтери взяли у рейс і незвичайного пасажира – собачку Ніку. Маленьке цуценя хаскі подарували волинську бійцю Олександру, коли той перебував на лікуванні у госпіталі. Він виглядів Ніку змалечку. А, приїхавши після лікування додому, залишив її на кілька місяців. Тут її доглядали друзі. Нині Саша служить у Бахмуті. Ніка дуже сумувала за господарем, а він за нею. Та вже цими днями вони знову будуть разом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 22 Листопада 2017 13:59
"Серйозний" подарунок - бус максимум 1994 року випуску за 500 доларів. Він далеко доїде? АЖ три організації і +Цейко ледве назбтрало такі величезні гроші. Хре...вий піар. В Цейка одна зимова резина на Мерсі дороще коштує. НЕ ПОЗОРИЛИСЬ БИ КРАЩЕ!!!
Можливо Показати IP 22 Листопада 2017 20:25
Ще в Павлівці тра по святити?
сергій Показати IP 23 Листопада 2017 02:17
Не знаю скільки у кого коштує яка резина т.д. машина доїхала...і зараз збираємось на виїзд...в коментарях всі хвацько вміють вихвалятись...У нас посада водія санітара вакантна...Вася,підете до нас працювати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus